Mihajlović: Moramo da pobedimo đavola

0

Preporodio Sampdoriju: Siniša Mihajlović
 

Klub iz Đenove blista ove sezone. Sampdorija beleži rezultate koje njeni navijači čekaju punih 20 godina. Za preporod nekadašnjeg velikana najzaslužniji je srpski strateg Siniša Mihajlović, koji je zaseo na treće mesto prvenstvene tabele i ne namerava da se skloni. Da se takmičenje u Seriji A završi ovog trenutka, Sampdorija bi išla u kvalifikacije za Ligu šampiona!

 

"Morate da pobedite đavola, ako želite da ostanete u raju", prokomentarisao je bivši selektor Srbije narednog rivala Milan.

"Želja mi je da pobedim velikog prijatelja, Filipa Inzagija. Znam da neće biti lako, jer Milan želi da pobedi u ovom susretu po svaku cenu. Milan je odličan tim, koji je na papiru jači od nas. Ali, mi smo već dokazali koliko vredimo i da možemo da se borimo sa najjačim ekipama u ligi. Milan ima jedan od najboljih napada, mi jednu od najboljih defanzivnih linija. Biće to dobar test za oba tima", dodao je Mihajlović.

 

Ipak, ni činjenica da se nalazi u samom vrhu italijanskog šampionata ne zadovoljava previše srpskog stratega.

"Treći smo na tabeli, ali gladni smo uspeha i želimo da idemo još više. Hoćemo sva tri boda, kako bismo završili krug teških susreta", zaključio je Mihajlović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here