Mihajlović: Sad sam stvarno besan!

0

 

Katanija je ponovila dobru igru iz prethodnih kola, ali nakon golova Lopeza i Bjađantija pri rezultatu 2:1, nije iskoristila dosuđeni jedanaesterac, što im se do kraja meča protiv Sijene "obilo o glavu", jer su primili izjednačujući pogodak, pa su se domaći morali zadovoljiti samo jednim bodom.

 

"Propustili smo šansu da obezbedimo opstanak, a ponavljamo iste greške. Kao i protiv Milana (2:2), nismo dotukli protivnika, a u fudbalu to je često prethodnica poraza. Uzeli smo samo jedan bod i joiš uvek naš opstanak nije matematički osiguran", izjavio je Mihajlović.

 

Iako je ekipa sa Sicilije stigla do "magičnih" 40 bodova, srpskog trenera brine što je i najveći konkurent za ispadanje iz lige, Atalanta zabeležila pobedu i osvojuila tri boda protiv Fiorentine 2:1.

 

"Sada su se stvari zakomplikovale, ali moramo da gledamo napred. Idemo u Livorno, daćemo sve od sebe da dobijemo i konačno završimo posao", dodao je Mihajlović.

 

Katanija je trenutno 14. na tabeli sa šest bodova više od ekipa koje su na granici zone ispadanja, a do kraja šampionata ostala su još četiri kola. S druge strane samo jedna pobeda mogla bi ekipu sa juga Italije da popne na visoku 11. poziciju.

 

 

Nakon mečeva 34. kola italijanske Serije A, Roma je posle pobede u gradskom derbiju protiv Lacija 2:1, sačuvala lidersku poziciju sa jednim bodom više od aktuelnog šampiona Intera, koji je pobedio Juventus u derbiju Italije 2:0.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here