Milan skoro zaplakao tokom intervjua

0

"Jesam li ljut, besan, razočaran majkom našeg deteta? Ne znam, znam samo da trenutak, kada me dete zagrli ručicama i kaže ‘moj tata’, briše sve druge emocije"
 

– Jesam li ljut, besan, razočaran majkom našeg deteta? Ili sam samo tužan jer čini sve da bih što manje bio s njim? Ne znam, znam samo da moj susret sa detetom, kada me zagrli ručicama i kaže ‘moj tata’, briše sve druge emocije, rekao je Popović, koji pred novinarima "Jutarnjeg" nije sakrio da su mu se oči napunile suzama.

 

Popović ističe da nije on izabrao "sudska natezanja" i da neće odustati od borbe za svoje dete.

 

– Diskriminisan sam kao otac, živim u drugoj državi i ti dani koje provodimo zajedno skraćeni su za vreme koje je potrebno da putujem do Aleksandra. Šta bi bilo da nemam novca za put, za hotele? Plaćam verovatno najveću alimentaciju u Hrvatskoj, 15.000 kuna mesečno, a smanjuju mi vreme sa detetom. Dok je Severina u Brazilu ili u Sarajevu, na filmskom festivalu, Aleksandar je sa dadiljama"…

 

"Severina je diva zbog koje dete pati"

Srpski biznismen nazivan je Severininim dečkom, verenikom, nevenčanim suprugom, ali on kaže da su njih dvoje bili "povremeni, mladalački par".

 

– Naša veza je bila kao veza mladića i devojke, što čudno zvuči s obzirom na naše godine. Oboje smo imali obaveze, pa smo se viđali povremeno, kada bismo uhvatili par dana koje možemo da provedemo zajedno. Nismo živeli zajedno, nismo se verili, a kamoli planirali venčanje, precizirao je Milan i stavio tačku na nagađanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here