Fudbaler Partizana otkrio je novinarima da je imao jako težak period iz sebe, što poslovno što privatno, ali i nagovestio da ih očekuje lepše poglavlje.

 

– U nekom trenutku smo pomislili da smo na pripremama koliko nam je bilo teško i naporno. Imali smo četiri dana odmora a onda smo se vratili uobičajenim stvarima i imamo dva treninga na dan. Mislim da za 22 dana imamo sedam utakmica što je stvarno mnogo – rekao je Nemanja Miletić okupljenima u Sportskom centru Teleoptik.

Fudbalere Partizana očekuje kako domaće takmičenje tako i igranje grupne faze Lige Evrope.

– Nikad nisam razmišljao o tome ali kad bolje razmislim nije naivno kad pogledaš tabelu u Superligi. Srećom, nagradio nas je bog sa Ligom Evrope a tu je i treće rakmičenje – Kup. Imamo mnogo utakmica, tu su i drugi timovi i njima je teško, igraju Evropu ne mogu ni oni da pobeđuju biće neizvesno do kraja.

Plasman u elitno takmičenje pomogla je Miletiću da presudi da li će otići iz Partizana.

– Sigurno da jeste olakšalo da odlučim da ostanem u Partizanu. Mnogo je bilo teško ali prošli smo dalje i onda mi je bilo lakše da odlučim da li ću da idem ili ostanem. Drago mi je zbog toga što sam ostao, lepo mi je kad igram Ligu Evrope, pre dve godine smo igrali u grupi i sad znam kako je.

Upravo je njegov gol omogućio timu iz Humske da se nađe u grupnoj fazi takmičenja.

– To mi je jedan od najlepših i najvrednijih golova u karijeri.  Sve se namestilo kako treba, a samo ja znam koliko sam problema imao i porodičnih i profesionalnih i povreda a tu je i reprezenatacija. Imao sam težak period nisam klonuo duhom bog mi je vratio kad je trebalo – iskren je Miletić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here