Miličić: “Pistonsi” upropastili i sebe i mene!

0

"U NBA ligi svi lažu. Uvek slušaš isto smeće, tipa "tvoje vreme tek dolazi i sranja poput toga. Najbolje je sve zaboraviti i otići. Podnosio sam sve to skupa puno i predugo", rekao Miličić za "Detroit News".

 

Ovaj 25-godišnji centar bio je 2003. godine drugi izbor na jednome od najjačih NBA-draftova u istoriji. Ispred njega bio je samo Lebron Džejms, sada jedan od najboljih košarkaša sveta, a iza njega danas svi redom fantastični igrači poput Karmela Entonija, Dvejna Vejda, Džoša Hauarda, Moa Vilijamsa…

 

"Zašto su me uopšte Pistonsi birali? Tko zna kakav bi igrač postao da sam dobio priliku da igram, kao Vejd ili Entoni, koji su postali neverovatni igrači. Iskreno, ne razumem mozak čoveka koji odabere drugi pik na draftu i onda mu ne dozvoli da igra. Ti su mi ljudi potrošili tri godine karijere. Sjeb….. su mene, sj….. su i sebe. Ne znam što su mislili, valjda da će večno biti prvaci", zaključio je Miličić i dodao:

 

"Uopšte nemam lepih uspomena odavde. Kao što sam rekao mnogo puta, utakmice su za mene bile užas. Igrao sam poslednjih nekoliko minuta, kada je bilo 20 razlike za Detroit, ili 20 za protivnika. Pa, kome bi bilo lepo u takvoj poziciji", dodao je srpski igrač.

 

Miličić je pored pet godina provedenih u Detroit Pistonsima, igrao i za Orlando, Finiks i Nju Jork čije boje trenutno brani sa klupe za rezerve. On je najavio da namerava da se vrati u Evropu, najasnije po završetku tekuće sezone.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here