Milojević baš zadovoljan, Radonjić kritikuje

0

Dejan Milojević
 

"Stvarno sam jako zadovoljan, prvenstveno zbog toga što smo konačno bili kompletni. Dobro smo iskoristili pauzu koja je nažalost nastala, regenerisali se i puni elana dočekali utakmicu sa Zvezdom. Iskoristili smo svoju šansu koju smo dugo vrebali, red je bio da i mi njih pobedimo jednom ove sezone", rekao je Milojević novinarima.

 

Mega je u Železniku pobedila Zvezdu sa 91:79 u 10. kolu Superlige.

"Igrala se lepa košarka, nametnuli smo brz ritam, u kojem možemo da pariramo svima. Presudilo je to što smo imali više igrača. Nametnuli smo svoj ritam. Ova mlada ekipa sa dva veterana može dobro da igra", rekao je Milojević.

 

Trener Zvezde Dejan Radonjić kazao je da je Mega zasluženo pobedila i kritikovao je igru svog tima u prvom poluvremenu.

"Mega je zasluženo pobedila. Prvo poluvreme je bilo ispod svakog nivoa, posebno u odbrani. Sve je bilo jako loše, a protivnik je stekao samopouzdanje. Kvalitetno smo reagovali u drugom delu, došli do prilike da slavimo, ali nedostatak koncentracije u finišu nas je sprečio. To u nastavku sezone ne sme da se dešava", rekao je Radonjić.

 

"Nema vremena…moramo brzo da reagujemo i efikasno se pripremimo za sledeću utakmicu, gde moramo da pokažemo drugačije lice", dodao je trener Crvene zvezde.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here