EPA/Andrej Čukić
Miloš Milojević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević zadovoljan je posle pobede nad Trabzonom (2:1) koja je vratila crveno-bele u trku za proleće u Evropi.

Naravno, ne zavisi još sve samo od crveno-belih kada je u pitanju Liga Evrope, pitaju se i ostali rivali, što potencira i trener Zvezde.

– Ništa nam ne sada ne menja, moramo da dobijemo i Monako. Nadamo se pozitivnom rezultatu, znamo da Ferencvarošu ništa ne treba u poslednjem kolu, ali verujemo u čast i poštenje Mađara – istakao je Milojević.

Trener Zvezde je pohvalio svoje igrače.

– Pokazali su da znaju da igraju evropske utakmice. Nije lako, pogotovo posle jeftino primljenog gola, trenutka nesmotrenosti, kvaliteta Bakasetasa. Celo prvo poluvreme imali smo kontrolu, pokušali smo da iz mirne igre dođemo do gola, imali smo šanse, Katai je pogodio izvanredno i mogli smo ubedljivije da vodimo. Na poluvremenu smo pričali par stvari koje možemo da uradimo bolje. Znali samo da nam je ekipa u veznom redu i ofanzivi jako dobra, ali da ćemo imati problem u tranziiji i sva četiri defanzivca su odradila fantastičan posao uz pomoć vezista koji su im pomagali. Zadovoljan sam rezultatom i time što imamo sve u svojim rukama, da možemo da sami odlučujemo o svojoj sudbini – ocenio je trener Zvezde.

Milojević se nada dobrom rezultatu u Monaku.

– Dužnici su nam, nisu zaslužili da nas dobiju ovde, moramo tamo da izađemo hrabro i probamo da ostvarimo rezultat – zaključio je Milojević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here