Vladan Milojević održao je konferenciju pred gostovanje Napretku u Kruševcu, ali tom prilikom se dotakao i meča protiv Totenhema koji se igra 22. oktobra.

 

– Ne gledamo druge rezultate, ne može da se upoređuje. To su sve velike ekipe. Neko ima dobar, neko loš dan, ne bih to posebno da komentarišem. Totenhem je i dalje fenomenalna ekipa, toliko jaka i stabilna. To se uopšte neće odraziti na njih – upozorava Milojević.

Šef struke ističe da je meč u Kruševcu važan.

– Veoma bitna utakmica, prvenstvo nam je prioritet. Mnogo smo se istrošili posle Olimpijakosa, ali mislim da ćemo dobro da se spremimo.

Utakmica između Napretka i Crvene zvezde igraće se u nedelju od 16 sati, a Milojević i dalje ne zna da li će moći da računa na Hozea Kanjasa, dok se od blaže povrede oporavio Milan Pavkov i on će biti na raspolaganju šefu.

– Čeka nas jedno od težih gostovanja, u domenu najtežih. Imam samo reči hvale za Napredak. Pravi lokal-patriotski klub, svi Kruševljani ga veoma vole. Atmosfera je uvek uzavrela. Napredak je u ovom prelaznom roku dosta izmenio tim, otišli su mnogi nosioci. Ambiciozni predsednik je pokušao i dosta toga dobrog uradio, doneo je svežu krv. Spremićemo se najbolje moguće – rekao je Milojević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here