Očekivanja šefa stručnog štaba Crvene zvezde Vladana Milojevića pred sutrašnju utakmicu sa ekipom Trepče su da će upravo iz Severne Mitrovice krenuti put osvajanja jedinog trofeja koji im nedostaje u domaćem takmičenju.

– Ove godine smo rešeni da napadnemo trofej koji nam fali poslednjih godina u vitrinama. Krećemo iz Kosovske Mitrovice, drago nam je da idemo da igramo jednu utakmicu među našim sugrađanima na Kosovu. Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku za susret sa našim narodom koji znamo u kakvoj situaciji se nalazi. Mi ćemo dati sve od sebe da pružimo dobru igru u sportskoj atmosferi, siguran sam da će biti dosta publike – rekao je Milojević.

On je rekao da će to biti veliki sportski događaj i sreća za ljude na Kosovu da uživo vide igrače Crvene zvezde.

– To je veliki sportski događaj, a samo druženje pre i posle utakmice, kao i susret sa njima, predstavljaće veliko zadovoljstvo za sve nas i srca će nam biti ispunjena – rekao je Milojević.

Zbog obaveza prema reprezentaciji Srbiji, Zvezda će u Zvečan stići sa izmenjenim sastavom, a Milojević ističe da će se prvom timu priključiti i omladinci ovog kluba.

– Nemamo mnogo igrača koji su ostali da treniraju sa nama, ali raspolažemo sa dosta momaka i igrača koji su budućnost Crvene zvezde. Oni su to pokazali na utakmicama Omladinske Lige šampiona, posebno u pobedi protiv Olimpijakosa, i nerešenom rezultatu protiv ekipe kao što je Bajern. Kada god budemo imali prilike mi ćemo ih pozvati da budu deo prvog tima – rekao je Milojević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here