U meču u kom je bilo upitno da li će se i gde odigrati, Crvena zvezda je pobedila Trepču sa 8:0 na trenažnom terenu FSS u Staroj pazovi. 

Po povratku sa Jarinja, odlučeno je da šesnaestina finala Kupa Srbije bude odigrana na neutralnom terenu u Staroj Pazovi.

U prvoj pravoj akciji Zvezda je uspela da postigne gol, Jevtović je ubacio loptu sa desnog boka u šesnaesterac, posle čega je usledio šut Simića – 1:0.

Isti igrač je iskoristio malo je reći neoprezno iskakanje golmana Trepče Milentijevića van kaznenog prostora, da u 28. minutu duplira prednost.

U drugom poluvremenu je Veljko Simić nastavio da tese mrežu. U 49. minutu je iskoristio asistenciju Van la Pare sa desnog boka za “zicer”, a minut kasnije je Holanđanin upisao prvenac u crveno-belom dresu, Simić mu je olakšao posao jakim šutem, preteškim za Milentijevića, a lopta se odbila pravo Van la Pari pred noge za 4:0.

Aleksa Vukanović je u 54. minutu glavom bio precizan za “petardu”.

Simićev četvrti gol u 61. minutu bio je i najlepši. Dobio je dugu loptu iza leđa odbrane i sa ivice šesnaesterca šutirao jako spoljnom stranom desnog stopala, pravo pod prečku.

Najlepši gol je sigurno postigao Miloš Vulić je u 78. minutu efektnim šutem iz slobodnog udarca, Tomane postavlja konačnih 8:0 u 86. minutu.

Nredni meč crveno-bele čeka 19. oktobra, gde će u prvenstvenom duelu dočekati Rad.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here