Tanjug
Branko Ružić

Ministar prosvete Branko Ružić podneo je ostavku.

Ostavka ministra prosvete je neopoziva, objavio je Tanjug

Ružićeva ostavka usledila je posle masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u kojoj je učenik K. K. (13) ubio osmoro đaka i radnika obezbeđenja.

U dopisu koji je poslao predsednici Vlade, Ružić je još jednom “u neizrecivom bolu izrazio najdublje saučešće najmilijima postradalih”, i dodao da “mali anđeli počivaju u miru i da nam Bog pomogne da se ovako nešto više nikada ne ponovi”.

Dramatične slike događaja iz škole, suze prolivene pri izjavljivanju saučešća neutešnim roditeljima postradale dece doživotno ću nositi kao pečat na duši, poručio je Ružić u pismu premijerki.

6 COMMENTS

  1. Nisam za trenutnu vlast, ali ovaj potez ministra će narod ceniti sad i u budućnosti!
    Svaka čast!!

  2. Niko nije mogo da se opkladi da ce se ovo i kod nas desiti Ljudi ovo ima svuda u svetu nazalost,A razlozi za to nisu uvek isti

  3. PRVA OSTAVKA ZA NAŠU NOBELOVU NAGRADU!

    Mislio sam da u Srbiji je zabranjeno podnošenje ostavke, međutim osetnog i poštenog ministra Branka Ružića ništa nije sprečilo da podnese ostavku, prvu za deset njihovih slatkih, po njima, godina. Pošteno, zar ne? Ružić kao ministar prosvete par godina nije mogao ništa više da učini od onog što je učinio. Sve poslove u zemlji Srbiji isključivo je vršio, kako ih vršio, je vođa ΛV i niko drugi. Ostali njegovi činovnici i poltroni samo su aplaudirali i klimali praznom glavom njemu i ništa više, a i manje. Sada kada se desili masakri svi su krivi osim vlasti zemlje. To je procenio Ružić i podneo prvu ostavku za deset godina, a najmanje je on lično kriv, svaka mu čast za ličnu odgovornost. Ovo treba da ima u vidu i vlada na čelu sa Brnabićevom, tj. ΛV kako bi pokazali narodu da su patriote iako nisu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here