Jedan od najvećih navijčkih romantika, i čovek koji je ceo svoj život posvetio Partizanu, Miša Tumbas, preminuo je u 66. godini, a brojne sportske legende kako crno-belih, tako i onih iz Crvene zvezde opraštaju se od čoveka koji je najiskrenije voleo sport i svoj klub. 

Ono što je sigurno, sportska javnost ostala je bez čoveka koji je svojom dobrotom obeležio poslednjih nekoliko decenija i kojeg mnogi pamte po brojnim navijačkim anegdotama.

Tokom života Miša je bio veliki prijatelj nekadašnjeg trenera crno-belih Duška Vujoševića, pratio je skoro sve utakmice Partizana u različitim sportovima, a mnogi navijači ističu da utakmice na kojima nije bilo Miše nisu bile “one prave”.

Pored brojnih anegdota, iz pera jednog mališana nastala je i priča o “Čoveku sa lepim plavim očima”. Naime, u tekstu posvećenom Miši, mališan opisuje svoj prvi susret sa njim, njegovu dobrotu, ali i surovost sveta za koji je Miša bio drugačiji.

Tako je i nastao jedan od najemotivnijih videa u kojem taj sastav čitaju Miši koji sa puno emocija uz smeh ali i suze sluša priču sebi i “lepim plavim očima”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here