Printscreen/Youtube

Nekadašnji napadač Blekburna Kris Saton smatra da bi Aleksandar Mitrović trebalo da bude oštro kažnjen zbog crvenog kartona koji je dobio u porazu Fulama od Mančester junajteda (3:1) u četvrtfinalu FA kupa.

Mitrović je dao vodeći gol za Fulam, ali je napravio kontakt sa sudijom dok je protestovao posle dosuđenog penala za Junajted i crvenog Vilijanu, pa je i srpski napadač dobio crveni karton.

– Pala mu je roletna i za to nema izgovora. Ne smeš da stavljaš ruku na sudiju. To će uticati i na mlađe – ima dece koja su danas gledala utakmicu i koja su pomislila: “Pa, ako Mitrović to može da uradi, mogu i ja” – rekao je Saton, koji misli da bi srpski napadač trebalo da dobije deset utakmica suspenzije.

Takođe, Saton kaže da bi ista kazna trebalo da sledi i za Bruna Fernandeša, koji je takođe došao u kontakt sa sudijom u porazu Junajteda od Liverpula 7:0.

1 COMMENT

  1. Mitrovic je iskusan igrac i sve radi smisljeno ! Nije ocekivao da ce sudija odmah dodeliti jos jedan crveni karton zbog prigovora i kontakta! Znaci da je sudija provokator ili bolesnik ! Idemo dalje srpski care !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here