Modna revija u dobrotvorne svrhe

0

LEPOTICE: Pobednice na izboru za najlepšu devojku večeri

 

 

Naime, potpredsednik Radničke komore Donje Austrije Markus Vizer, koji je bio gost večeri, pokrenuo je inicijativu za izgradnju rehabilitacionog centra za decu. Toj inicijativi se pridružio srpski klub, koji je iz svoje kase izdvojio 500 evra, i ukupno te večeri prikupio 1.750 evra.

U programu, ovaj put nije učestvovao folklor, već je održana modna revija. Devojke iz kluba su nosile haljine iz modne kuće "Melisas brautmoden und abendklajder" ( Melišas Brautmoden und Abendkleider) iz Vinernojštata.

 

Batler Ćirko

Zanimljivo je to da je žene na ulazu u salu u Leobersodrfu dočekao "batler Ćirko", u liku aktiviste Željka Savića.

Takođe održan je i izbor najlepše devojke večeri. Prvo mesto osvojila je Marijana Stanković, za prvu pratilju izabrana je Natalija Savić, a titulu druge pratilje osvojila je Suzana Todić.

Ranka Savić-Čergić pozvala je sve naše klubove da se uključe u akciju prikupljanja pomoći za rehabilitacioni centar za decu u Austriji, kao što je to učinio predsednik KUD "Mladost" Radiša Todić.

KUD "Mladost" sledeću manifestaciju organizuje 17. marta, u Leobersdorfu, veče "Samba Srbija", kada će se čuti srpski i brazilski zvuci.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here