Modni diktati za ovo proleće

0

To znači da se oko nakita, šalova i ostalih dodataka ne morate preterano opterećivati ako imate prave komade u fiokama, a mi vam donosimo kratak pregled onoga što će se, između ostalog, nositi i ovoga proleća.

 

Životinjski print

Prvi i najvažniji detalj svakako je modni dodatak sa životinjskim printom.

 

Osim bundi od leopardovog krzna i pantalona s gepardovim uzorkom, nakit koji se uklapa u afrički, safari, azijski ili plemenski motiv komad je koji jednostavno morate isfurati ovoga proleća.

Metal
Metalni nakit, bio on od zlata ili srebra, jednostavno pristaje na sve i sigurno već imate neki koji će vam ove i nadolazeće sezone dobro doći u davanju onog završnog sjaja vašem izgledu. Dok se metalni nakit nekada nosio samo u posebnim prilikama, danas to pravilo više ne važi pa ga možete nositi bilo kada i bilo gde.

 

Kristali

Isfurajte veliki prsten s ogromnim kristalom močvarno zelene, duboko ljubičaste ili indigo boje koji ćete nositi isključivo na kažiprstu. Verujte, nećete ostati neprimećene.


Torbice, što manje

Dolazak proleća označava ostavljanje zimske odeće duboko u ormar i izvlačenje onih laganijih komada, što važi i za torbe. Neka glomazne pričekaju do jeseni ili zime, a sada nosite što manje, pismo torbice ili one preko ramena. Ne samo da lepše izgledaju, nego dobro dođu i kao olakšanje za premorena ramena.

 

Marame

Kao što ste pospremili debele kapute, s njima spremite i šalove, a na svetlo dana izvucite one marame koje već esecima čekaju priliku da ugledaju svetlo dana.

 

Marama oko vrata odlična je zamena za masivnu ogrlicu.

 

Cvetni uzorci

Što je proleće bez cvetnih uzoraka? Lagane haljine, torbe, marame, pa čak i nakit trpi cvetne uzorke.

 

Šljokice, svuda oko nas

Pomama za odećom i šljokičastim dodacima ne jenjava, što je odlična vest. To znači da neke detalje koje ste nosili ove jeseni ili zime ponovno možete isfurati i na proleće.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here