Tanjug
Aleksandar Bocan-Harčenko

Mogućnosti za razvoj strateških odnosa Rusije i Srbije poboljšale su se nakon izbora u Srbiji, rekao je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

Prema rečima ruskog ambasadora, saradnja Moskve i Beograda nije prekidana ni u jeku pandemije virusa korona, a poseta predsednika Srbije Rusiji potvrđuje strateški karakter odnosa.

– Nastaje još povoljnija situacija, po našoj oceni, to je jasno. Posle izbora u Srbiji osigurana je doslednost politike prema Rusiji na najbolji i najobuhvatniji način – rekao je ambasador.

1 COMMENT

  1. Šta je do sada bilo i koji odnosi kada znam da uvek do sada se goori da odnosi Rusije i Srbije se poboljšavaju. Za meine ista reč poboljšavanje odnosa kao kada bih Ambasador Rusije rekao da između Rusije i Evrpske Unije se poboljšavaju odnosi. Ja sam smatrao da su Rusija i Srbija uzajamno sarađuju i da kažem radi kao da je jedna država. Među tim Imam taj instrik da Rusija više poklanja pažnju prema hrvatskoj. To znači da hrvatska tradicionalno ne podnosi Rusiju i neobožavaju hrvati Ruse. A,to znači da Rusija i njen Predsednik koga mi u Srbiji izvanredno poštujemo cenimo i gajimo ogromnu ljubav, ist on poklanja i više voli hrvate samo zbog Toga što hrvatska i hrvati nevole Rusiju niti uopšte što je rusko. Neznam uvek se govori pobiljšanje Rusije i Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here