Mladen Krstajić bivši selektor fudbalske reprezentacija Srbije oglasio se prvi put posle smene u junu prošle godine.

Krstajić je vodio Srbiju na Mundijalu 2018, kao i do osvajanja Grupe 4 Lige C Lige nacija, počeo je i kvalifikacije za EURO 2020, ali je smenjen nakon debakla u Ukrajini sa 5:0.

Ekipu je preuzeo Ljubiša Tumbaković koji je nastavio kvalifikacije, ali Krstajić za Sportski žurnal kaže da sadašnji selektor ima iste probleme kao i on.

– Razultati koje sam postigao sa reprezentacijom su potcenjeni. Sada se vidi da ni ta Liga nacija nije bila takmičenje da se tek tako igra.

– Šansu sam na terenu pružio mladim igračima, oni bi trebalo da budu duže zajedno u timu, da stvorimo okosnicu.

– Međutim, problem je što nema kontinuiteta u radu. Sad i moj naslednik Ljubiša Tumbaković ima isti problem – rekao je Krstajić, koji je još jednom objasnio rezultat iz Kijeva.

– Desilo se, takav dan se dogodio, neobjašnjivo za sve nas. Preuzeo sam odgovornost i nikad ne bežim od toga, iako ima tu nekih stvari koje nisu za javnost.

– Da smo recimo u Ukrajini poraženi sa 1:0 ne bi se digla tolika frka u javnosti, jer i posle bilo kojeg poraza tu znali smo da nam je neophodan bod u Beogradu protiv Portugalije – objsanio je bivši selektor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here