Najbolji teniser sveta Novak Đoković poslednjih dana i nedelja je u centru pažnje svetske javnosti zbog brojnih stavova koje je javno iznosio o vakcini protiv koronavirusa, kao i lične stavove koji se tiču istorije, ishrane i načina života. 

Ipak utisak je da je najviše pažnje privukla izjava koju je Novak  izneo uživo na Instagramu tokom razgovora sa nutricionistom Šervinom Džafarijehom od pre nekoliko dana.

– Viđao sam ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću molitve i moći zahvalnosti uspevali najotrovniju i najzagađeniju vodu da pretvore u zdravu vodu. Nauka je dokazala da molekuli vode reaguju na naše emocije – rekao je Đoković, što je izazvalo buru komentara.

Među najoštrijima je bila bivša teniserka Meri Kariljo, koja je sada reporterka NBC-a, i koja smatra da su reči koje prvi reket sveta iznosi vrlo opasne.

– Znam da veruje u meditaciju i u reči molitve. Nikako nije voleo što je morao da ide operaciju lakta i odlagao ju je jer je bio ubeđen da može da izleči svoje telo na drugačije načine – rekla je Kariljo, a potom poentirala:

– To što je izjavio me je jako uznemirilo. Đoković i taj drugi čovek su pričali da se otrovna voda može transformisati u pitku . To su opasne stvari koje su brojni ljudi videli, morao bi da povuče svoje reči – rekla je Kariljo.

6 COMMENTS

  1. Po njoj bi trebalo sve hrišćanje koji veruju u boga pohapsiti i proglasiti ludim. Naučnik ko Nikola Tesla bi po njoj bio zatvoren i podvrgnut lekovima.

  2. Tako joj je naloženo od NBC-a. Ona nema svoje mišljenje nego radi šta joj se kaže. Nećemo se ljutiti na nju.

  3. Milo, vakciniši se sa vakcinom Bila Gejtsa protiv korone više puta i reci im pritom da ih uzimaš u moje i Novakovo ime. Ipak želim ti da popiješ domaću rakiju i da živiš 99 godina.

  4. “…molekuli vode reaguju na naše emocije…” Види се да ја целог живота лупао лоптицу преко мреже а школској клупи није посветио много пажње. Једва чекамо да видимо његов музеј у Кнез Михајловој. Имао је шансу да оде у историју као најбољи тенисер икада. За то још није касно али ће остати запамћен по великом броју “пријатеља” и због Нобелове награде за хемију, коју ће вероватно сам финансирати.

  5. Pogledaj ruski dokumentarac velika tajna vode, pa se malo opusti i uđi u temu i ugasi pink-televiziju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here