Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, pričao je za kameru Arena Sport televizije o aktuelnim dešavanjima u klubu kada je u pitanju prelazni rok.

Mrkela je potvrdio da Zezda želi Filipo Falka iz Lećea i da se nada da će on doći tokom januara, ali je istakao i da klub neće angažovati štopera, kao i da ima nekoliko ponuda za igrače.

– Falko je odličan igrač, igrao je Seriju A prošle sezone, imao je zapaženu rolu. Nema kluba u Srbiji koji ga želi. Crvena zvezda ga želi i nadamo se da će potpisati – rekao je Mrkela.

Otkrio je sportski direktor Zvezde da za Njegoša Petrovića postoji interesovanje iz lige petica.

– Njegoš se istakao dobrim igrama na jesen, igrao je dobro u Evropi, igrao je dobro i ima interesovanja za njega iz liga petica, ne znam dokle je došlo s tim, znam da se pregovara

Dotakao se i interesovanja za Miloša Degeneka i otkrio da u slučaju prodaje Zvezda neće dovoditi novog štopera, što je poruka i za Duška Tošića, koji je prethodno negodovao zbog toga što ga Zvezda ignoriše posle razgovora koje je imao sa Terzićem i Mrkelom.

– Mi u ovom trenutku imamo četiri štopera, jako smo zadovoljni njima, mali Eraković je pokazao kvalitet i imao minutažu na jesen. Ima interesovanja za Degeneka. Ako Degenek ode, imamo tri štopera, imamo i nekoliko igrača koji mogu da odgovore na toj poziciji, Rodić, Odada su među njima, tako da mislim da nećemo dovoditi nikoga.

Znači Duško tošić neće doći u Zvezdu?

– Odgovorio sam na to pitanje – rekao je Mrkela.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime