Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela istakao je danas da ekipa sa mnogo entuzijazma kreće sa pripremama za novu sezonu u kojoj su ciljevi maksimalni.

– Crvena zvezda je klub koji ima najviše zahteve. Prvenstveno je cilj titula prvaka Srbije, potom želimo da se dobro predstavimo u Evropi i da igramo grupnu fazu evropskih takmičenja. Naravno imamo ambicije i u kupu, tako da od ovih priprema očekujem da odradimo sve ono što je trener Stanković zamislio i da sve to prikažemo u prvenstvu – rekao je Mrkela.

On je dodao da je zadovoljan do sada urađenim u prelaznom roku.

– Pre svega sam zadovoljan sa igračkim kadrom koji već imamo. Ti fudbaleri su nam doneli titulu prvaka, kao i Ligu šampiona. Svakakao da smo sa Spiridonovićem i Kataijem jači i da se sada završi prelazni rok, bio bih zadovoljan. Međutim, period za transfere je dugačak, duži nego inače, završiće se početkom oktobra. Što se tiče odlazaka, ali i dolazaka, biće sve usporenije nego što smo navikli ranijih godina zbog cele ove situacije. Pratićemo sve i reagovaćemo u skladu sa tim – poručio je Mrkela.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime