www.mtel.global
MTEL TV – dobra navika koja se ne menja

Pandemija kovida 19 promenila je navike i ponašanje gledalaca televizije, a boravak u kući uticao je na povećanje gledanja televizijskog sadržaja zbog viška slobodnog vremena.

Pojedina istraživanja sprovedena u Americi, pokazuju da je pandemija dovela do veće upotrebe VoD i PPV sadržaja.

U junu 2021, najmanje jednom nedeljno, čak dve trećine pretplatnika gledalo je VoD koji je uključen u pretplatu, u poređenju sa manje od polovine pretplatnika, koliko je zabeleženo u februaru 2020.

Nakon što su bioskopi zatvoreni zbog kovida 19, povećalo se gledanje aktuelnih filmskih hitova, samo sada u kućnim uslovima. U julu 2020. oko petine ispitanika platilo je emitovanje filma koji je “preskočio” bioskop zbog korona virusa, da bi do juna ove godine taj broj porastao čak na trećinu.

Takođe, gledaoci sada imaju bolju opremu kod kuće. Istraživanja su pokazala da među onima koji poseduju pametne televizore u svojim domovima, skoro njih 40 posto je kupilo pametni televizor tokom pandemije, a oko dve trećine gledalaca filmova, očekuje da će “streaming” kod kuće postati uobičajena praksa.

Za domaću TV publiku, na sve ove promene u navikama, najbolji odgovor je – MTEL TV, koji korisnicima nudi najbolji TV program i BESPLATAN Video klub u Double i Max paketima.

Najbolji filmovi i domaće hit serije, najbolji informativni program, sportski, zabavni, dečji kanali, za kompletno uživanje cele porodice deo su MTEL TV ponude.

Mogućnost gledanja više od 270 ex-YU TV kanala, od kojih su čak 72 kanala ekskluzivno dostupni samo na MTEL TV-u.

Sadržaj TV kanala može da se premotava do sedam dana unazad, a svi paketi u ponudi imaju više od 300 radio stanica, dok se za ljubitelje sedme umetnosti u okviru Double i Max paketa nudi Video klub sa najboljim domaćim filmovima.

MTEL TV usluga je za sada dostupna u zemljama Evropske unije (izuzev Slovenije i Hrvatske), u Švajcarskoj i Sjedinjenim Američkim Državama

Na raspolaganju su tri paketa – Single, Double ili Max, koji su skrojeni po vašoj meri, a u toku su sjajne akcije – Plati 2, gledaj 4 meseca i Plati 6, gledaj 12 meseci.

Požurite i obezbedite sebi najbolji TV sadržaj po super ceni!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here