www.mtel.global
MTEL TV – televizija po meri korisnika

Izbor provajdera usluge televizije preko interneta nije nimalo lak zadatak, jer na tržištu postoji veliki broj ilegalnih provajdera koji brojem kanala i nerealno niskim cenama žele da privuku korisnike. Ali sve što zvuči isuviše dobro, obično to i jeste.

Ukoliko ne postoji zvanična web stranica sa ponudom i cenama, firma i račun za uslugu koju ste platili, koči slika na TV kanalima, nudi vam se 1.000 kanala, a kada želite da se obratite korisničkoj podršci zbog nekog problema niko vam se ne javlja i nemate kome da se žalite – znači da ste izabrali ilegalnog provajdera.

Posle kratkotrajnog zadovoljstva, ostaćete bez plaćene usluge, a da biste izbegli glavobolju i “paprenu” uslugu, sve što je potrebno je da se opredelite za sigurnog i pouzdanog provajdera.

MTEL TV je najstabilnija OTT TV platforma sa više od 270 TV kanala sa prostora Balkana, koju na tržištu nudi kompanija MTEL Global, članica grupacije Telekom Srbija, najvećeg telekomunikacionog operatora na Balkanu.

MTEL TV nudi tehničku podršku dostupnu 24 sata, sedam dana u nedelji, vrhunski kvalitet usluge, ekskluzivne i popularne kanale na svojoj platformi: Arena Sport kanali, RTS kanali, BN TV, HAYAT kanali, OBN TV, Federalna TV, RTRS, SUPERSTAR TV, kao i videoteku sa najpopularnijim domaćim filmovima i serijama, kvalitetnu, pouzdanu i sigurnu uslugu po najpovoljnoj ceni na tržištu.

A, na jednom mestu, za sve naše ljude u dijaspori u ponudi je više od 270 kanala, nacionalnih i regionalnih, od kojih je čak 72 TV kanala ekskluzivno dostupno samo na MTEL TV-u.

U ponudi su tri paketa – Single, Double i Max, skrojeni po vašoj “TV meri”, a u toku su akcije uz koje duplo štedite: Plati 2, gledaj 4 meseca, ili Plati 6, gledaj 12 meseci. Ponudu pogledajte OVDE.

Pokrenite MTEL TV iskustvo jedostavno – izaberite MTEL TV aplikaciju ili MTEL box, ili obe opcije istovremeno.

Uz MTEL TV aplikaciju gledajte omiljeni sadržaj preko Smart TV-a, tableta ili telefona, ili iskoristite MTEL box i povežite ga na bilo koji TV uređaj.

Najbolji pokazatelj kvaliteta su na hiljade zadovoljnih korisnika.

Izaberite sigurnu i kvalitetnu uslugu kod legalnog provajdera i uživajte u nezaboravnom MTEL TV iskustvu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here