Murinjo: Da se ja pitam, Košta ne bi igrao za reprezentaciju

0

Zabrinut: Strateg "plavaca" Žoze Murinjo

 

"Svi znaju da Košta ima problema sa zadnjom ložom već duže vreme i ako mene pitate, on ne bi trebalo da igra za reprezentaciju na predstojećoj utakmici, ali ja se tu ništa ne pitam… Ako ga reprezentacija želi mi to moramo da ispoštujemo", rekao je Murinjo.

 

Košta ima problema sa povredom leve butine još od novembra prošle godine, te nije u stanju da igra više od jednog meča nedeljno.

 

Murinjo je rekao da Kosta neće biti u startnoj postavi Čelsija u utorak za utakmicu sa Sportingom u Ligi šampiona, ukoliko naturalizovani Španac počne utakmicu protiv Aston Vile za vikend.

 

Čelsi će se sutra u šestom kolu Premijer lige sastati sa Aston Vilom, a Murinjo je rekao da njegova ekipa mora da se dokaže na tom meču.

 

"Aston Vila je sada drugoplasirana ekipa u šampionatu i to će biti izuzetno teška utakmica, jer se sastaju lideri. To je jedino što me brine. Mi moramo da se dokažemo protiv njih i u utakmicama koje nam predstoje", kazao je on.

 

Čelsi posle pet utakmica u šampionatu zauzima prvo mesto sa 13 bodova, a prate ga Aston Vila i Sautempton sa po 10 bodova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here