Murinjo: Možemo do evropske titule

0

Inter je oba puta savladao CSKA rezultatom 1:0, a u polufinalu ga očekuje dvomeč sa aktuelnim evropskim šampionom Barselonom.

 

"Ovom pobedom pokazali smo da se Inter potpuno transformisao u pobedničku ekipu. Imamo veliku dozu samopouzdanja i verujemo u svoje kvalitete. Od sada ćemo drugačije pristupati utakmicama u Evropi, za razliku od dosadašnjih slučajeva. Ovaj tim Intera ima priliku da osvoji Ligu šampiona i ispiše novu istoriju kluba", rekao je Murinjo posle susreta u Moskvi.

 

Trener fudbalera CSKA Leonid Slutski ponosan je na svoje fudbalere koji su, prema njegovom mišljenju, odigrali odlično dva susreta protiv Intera u četvrtfinalu Lige šampiona.

 

"Ušli smo u utakmicu sa željom da pobedimo. Imali smo gol minusa iz prvog dela, a rani gol Intera u večerašnjem revanšu je prelomio. Dodatni problem za nas je bila povreda Berezuckog već u 14. minutu, kao i kasniji crveni karton njegove zamene, Odije. Međutim, nemam šta da zamerim mojim igračima. Ispoštovali su svaki dogovor i delovali su dobro na terenu. U svakom slučaju, trebamo da budemo prezadovoljni ovom sezonom u Ligi šampiona. Ostvarili smo veliki uspeh plasmanom među najboljih osam i sada nam preostaje da se okrenemo domaćem prvenstvu i pokušamo da osvojimo titulu kako bi i naredne sezone igrali u Ligi šampiona", rekao je posle utakmice Slutski.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here