Na Evrosong ću ići kad se u Srbiji bude cenila prava muzika

0

Imali smo odličnu pesmu za “Evroviziju” prošle godine, ali nismo prošli konkurs: Dejan Petrović, višestruki osvajač Zlatne trube na Saboru u Guči
 

– Imali smo odličnu pesmu za “Evroviziju” prošle godine i hteli smo da idemo, jer je to takmičenje velika stvar ali nismo prošli konkurs. Pesmu je čulo mnogo ljudi koji se razumeju u muziku i tvrde da je odlična, ali komisija je rekla ne. Što se mene tiče mi smo se prošle godine zbog tih stvari pozdravili sa “Evrosongom” i nećemo tamo ići dok se u ovoj zemlji nešto po tom pitanju ne promeni. Kad se bude slušala i vrednovala muzika po kvalitetu, onda ćemo ići – priča Dejan Petrović za Telegraf i najavljuje novi album koji će promovisati i velikim koncertima u Beogradu.

 

– Ne volim da sam u medijima kad nemam šta da kažem, do kraja juna će izaći novi CD pa se nadam da će nas sa novim albumom biti više u medijima. Voleo bih da napravimo sa ovim albumom i koncertom približno isti uspeh kao sa prethodnim, pa ako Bog da možda dva ili tri “Sava centra”, jer nam je taj koncert ostao u lepom sećanju, a i ja se trudim da ne kalkulišem sa muzikom nego da pravim ono što će uveseljavati ljude koji plate kartu da bi me slušali – zaključio je Petrović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here