Rafael Nadal nije uspeo da se plasira u polufinale Monte Karla pošto ga je Andrej Rubljov eliminisao, a posle duela je istakao svoje slabosti u igri.

– Kada igrate protiv sjajnog igrača kakav je Rubljov, a ne igrate dobro onda izgubite. Iz nekog razloga sam imao problem sa servisom, servis mi je bio katastofalan i to je uticalo na ostale segmente igre i skretalo mi je fokus – istakao je nakon meča Nadal.

Rubljov se najviše pitao u ovom meču, tako da se izvlači zaključak da nije pobedio samo zbog Nadalovih grešaka.

– On je igrao dobro, agresivno kao što sam znao i da hoće. On je sjajan momak i srećan sam zbog njega. Što se mene tiče, propsutio sam da na najbolji način počnem sezonu na šljaci. Idem u Barselonu, nastavljam sa treninzima. Bekhend je bi dobar, ali nisam mogao na taj način da otvorim teren. Bilo je tu još nekih detalja koji su na kraju napravili veliku razliku – ocenio je Španac koji je na kraju i dodao:

– Nadam se da je ovaj meč samo jedan slučaj i da će nivo moje igre u Barseloni biti bolji. Nastavljam sa treninzima i trudiću se da budem bolji. Nema drugog načina, čeka me veoma važan mesec. Mislim da mi neće biti problem da popravim servis, ali i na tome ću raditi u narednom periodu – zaključio je Nadal.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here