Senidah, balkanska muzička zvezda, nastupila je na tek održanom Sea Dance Festivalu u Crnoj Gori, gde je imala priliku da se upozna sa svetski poznatim muzičkim sastavom Disciples, čije hitove “How Deep is Your Love” i “On My Mind” i sama obožava! Na jednom od druženja “iza scene”, Senidah je sa članovima grupe razgovarala i o potencijalnoj saradnji.

U jednom od intervjua koji je najavljivao njihov nastup na festivalu Sea Dance, grupa Disciples je istakla da bi na listu pesama koje slušaj i puštaju, sigurno uvrstili i neku od pesama Senidah, koja se po njima posebno izdvaja od svega na našim prostorima. Ova izjava posebno je oduševila pevačicu  i njen tim, pa je susret na festivalu bio logičan sled događaja.

–  Bilo je zabavno, momci su pozitivni, odlično su me prihvatili. Ispričali smo se, družili i dogovorili da “pumpamo mišiće” zajedno – zagonetno je izjavila Senidah, kojoj je publika odavno dodelila titulu naše trep kraljice.

Ovo leto bilo je izuzetno uspešno za Senidah! Nastupila je na našim najznačajnijim festivalima: Exit, Love Fest, Sea Dance, Music Week, a njen album “Bez Tebe” u izdanju naše trenutno najznačajnije izdavačke kuće Bassivity Digital oborio je sve rekorde slušanosti. Čini se da nezapamćena popularnost i naklonost publike nisu promenili Senidah, koja utiske o nastupima i backstage momente rado deli sa svojim pratiocima na Instagramu ( @senida_h ).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here