Najbolje aplikacije za vremensku prognozu

0

Aplikacije koje prate vreme iz sata u sat neophodne su ovih dana
 

Pre nego što isplanirate vikend ili slobodne dane, proverite sa nekom od sledećih aplikacija kakvo vas vreme očekuje. Predstavljamo vam pet, a što je najbolje, sve su besplatne.

Weather Underground – Ova aplikacija omiljena je među zaluđenicima koji koriste svoju mrežu ličnih meteo-stanica i povezuju se sa ostalim korisnicima. Nedavni redizajn je osvežio izgled aplikacije koja je sada jednostavna i pregledna.

Yahoo Weather – Lepo dizajnirana aplikacija koja je pokupila dobre karakteristike drugih vremenskih aplikacija, ali su ovde neke čak i poboljšane. Ovu aplikaciju dodatno poboljšavaju ubečene Flickr slike. Ako vam se ne sviđa Weather Underground, dajte ovoj aplikaciji šansu.

1Weather – Ova aplikacija najviše će vam biti od koristi ako vam je potrebna vremenska prognoza iz sata u sat. Ostale njene karakteristike slične su drugim aplikacijama ali deluje pomalo zastarelo.

 

Weather – Ako koristite uređaj sa IOS operativnim sistemom, verovatno ćete ceniti čist izgled i "drvenu" temu. Ova aplikacija je malo oskudna, ali isporučuje sve važne informacije.

AccuWeather – Prednost ove aplikacije je to što u ponudi ima višejezičnu video-prognozu. Ipak, deluje malo zastarelo i neophodan je novi dizajn. Ako vam aplikacija deluje previše komplikovano, uvek možete da posetite sajt AccuWeather.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here