Vratiće se u reprezentaciju Srbije, ukoliko me novi selektor Toni Đerona pozove, rekao je zvanično najbolji rukometaš Evrope Petar Nenadić.

– Ukoliko budem u planovima i viziji selektora odazvaću se. Fizički se osećam dobro, nemam toliko godina da sam pri kraju karijere i ako se uklapam, rado ću biti na raspolaganju. Da li dve ili još tri godine, dokle god budem mogao – izjavio je Nenadić za B92.

– U razmisljanju, svemu generalno, biće nova filozofija rukometa. Ipak, možemo da pričamo i bude krasno, ali ako se to što je Đerona zacrtao ne ispuni, nemamo ništa od toga- rekao je Nenadić.

Podsetimo, srpski rukometaš Petar Nenadić proglašen je za najboljeg igrača u 2019. godini od strane Evropske rukometne federacije (EHF).

Nenadić je pobedio u jakoj konkurenciji, ispred braće Karabatić, Danca Mikela Hansena, golmana Arpada Šterbika, hrvata Luke Cindrića, Igora Karačiča…

Da podsetimo, Nenadić nije u reprezentaciji Srbije pd EP 2018, jer tada u Zagrebu najavio odlazak posle prvenstva Evrope u kojem je bilo svega i svačega, a kulminacija je bio sukob Dragana Škrbića i tadašnjeg selektora Jovice Cvetkovića pred igračima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here