Foto: MN Press
Dejan Milosavljev

Rukometni reprezentativac Srbije Dejan Milosavljev rekao je da je jedva čekao da se priključi načionalnom timu na prirpema u Staroj Pazovi.

Zvanično najbolji rukometaš Srbije za 2021. godine u izboru Rukometnog saveza Srbije priključio se danas timu i istakao je zadovoljstvo što je najzad među “orlovima”.

– Osećam se odlično, jedva sam čekao da dođem. U Bundesligi nam nije bilo lako poslednja dva meseca, zbog korone i svega što nas je snašlo. Ali evo krećemo sa treninzima u ovoj godini, važno je da su svi igrači zdravi i srećni. Lepo se osećamo za početak što smo zajedno i što počinjemo sa radom. Uželimo se jedni drugih od okupljanja do okupljanja i osećamo se kao jedna porodica – rekao je Milosavljev za sajt RSS.

Još nekoliko treninga je preostalo do puta u Nemačku na poslednje provere naše selekcije pred Evropsko prvenstvo, a Srbija će sa Nemačkom odigrati dve utakmice, 7. i 9. januara.

Već 11. januara ih očekuje odlazak u Segedin, gde će u okviru grupe C odmeriti snage sa selekcijama Ukrajine, Hrvatske i Francuske.

– Za sada imamo fokus na treninge koji nam predstoje. Tako nam je i selektor predložio, da nam je svaki sledeći trening bitan, zatim utakmice sa Nemačkom, pa tek onda pripremanje Ukrajine, pa Hrvatske, Francuske. Zato što nam je svaki dan bitan da imamo fokus sto odsto, da se uigramo što bolje i da nam glava nije već na prvenstvu, nego da je ovde u Pazovi gde smo trenutno. Razmišljanja smo usmerili na prvi trening koji dolazi i tako ćemo raditi sve do Evropskog prvenstva – rekao je on.

Uz odlične rezultate tokom prethodne godine prisutan je optimizam pred kontinentalni šampionat.

– Ovde u reprezentaciji smo opušteni i jedva čekamo prvu utakmicu i da igramo zajedno u kompletnom i zdravom sastavu. Ja iskreno pritisak ne osećam i čekam da dam svoj maksimum i da vidim kakav će krajnji rezultat da bude. Uradićemo sve da učinimo ljude u Srbiji ponosnim i da uživaju gledajući nas na Evropskom prvenstvu – zaključio je Milosavljev.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here