Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Već neko vreme kruže glasine o predstojećoj trećoj generaciji Fan Edition telefona iz Samsunga – Samsung Galaxy S23 FE. Najnovije informacije ukazuju na to da je ovaj telefon sve bliže zvaničnom predstavljanju.

Iako je u određenom trenutku bilo informacija da Samsung ove godine uopšte neće predstaviti Galaxy S23 FE, sve je očiglednije da će ovaj telefon zaista stići.

Sada se telefon pojavio na Geekbenchu, što ukazuje njegovo skorije predstavljanje. Galaxy S23 FE, s brojem modela SM-S711B, na Geekbenchu je stigao sa Samsungovim Exynos 2200 čipom, što je još jedna potvrda će pomenuti procesor pokretati sledeći Galaxy telefon za fanove.

Nedavno je otkriveno da će telefon stići u samo ovoj verziji čipa, za razliku od prethodnika, Samsung Galaxy S21 FE, koji je stigao u dve verzije čipa. Ovaj telefon na Geekbenchu stigao je sa 8GB RAM-a, a koristi Android 13. Exynos 2200 pokreće Galaxy S22 seriju, koja je predstavljena prošle godine, a koja je stigla na evropsko tržište.

Prethodnik ovog telefona, Samsung Galaxy S21 FE, stigao je sa dve verzije procesora – Snapdragon 888 i Exynos 2100.

Samsung Galaxy S23 FE trebalo bi da bude isporučen sa baterijom kapaciteta 4500mAh s podrškom za brzo punjenje od 25W. Očekuje se da će Samsung Galaxy S23 stići sa glavnim senzorom kamere od 50MP.

Samsung će krajem ovog meseca održati Galaxy Unpacked događaj, na kojem će predstaviti nove generacije sklopivih telefona – Galaxy Z Fold 5 i Galaxy Z Flip 5. Prema glasinama, pre ovog događaja, Samsung bi trebalo da predstavi Galaxy S23 FE, ali u ovom trenutku te informacije nisu potvrđene.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here