EPA/Michael Buholzer
Ališa Leman

Švajcarska fudbalerka Ališa Leman iz Aston Vile nije ni blizu među najboljima u ovom sportu, ali je zato zbog svog izgleda i provokativnih fotografija na društvenim mrežama popularna recimo kao Hari Kejn.

Više od 16 miliona ljudi prati je na Instagramu i čini se da je znala kako dobro da unovči svoju popularnost, što je sjajna vest za nju jer fudbalerke i dalje imaju daleko manje ugovore od kolega.

Ipak, njenu slobodu na društvenim mrežama mnogi su pogrešno protumačili, tako da redovno dobija nemoralne ponude. Nakon što su je pozvali da se pridruži stranici “Only Fans” i deli golišave fotografije, Lemanova je sada otkrila da joj se javio i jedan fudbaler i nudio novac u zamenu za odnose.

– Dobila sam poruku od nekoga ko je veoma poznat u celom svetu. Već smo se sreli, ali ne lično. Bili smo na istom događaju. Hteo je da mi ponudi 100.000 franaka za jednu noć – rekla je Ališa, koja je otkrila da se to desilo dok je bila u noćnom klubu u SAD, ali nije navela o kome se radi, niti kada se sve ovo tačno odigralo, što je podiglo sumnju kod nekih da govori istinu.

– Nema šanse da to prihvatim. I svejedno: samo 100.000 franaka? – nasmejala se ona.

Pa je zatim dodala:

– Ne mogu da otkrijem njegovo ime. Mogu samo da kažem da je veoma poznat u celom svetu”.

Fotografije Ališe Leman možete pogledati OVDE.

Lemanova je otkrila da je taj fudbaler “glup” i da još ima njegovu poruku, a videćemo šta će na sve to reći njen bivši dečko Daglas Luiz, koji inače takođe igra u Aston Vili.

Interesantno je da je Ališa Leman prethodno eksperimentisala u vezama, tako da je pre pomenutog fudbalera bila u vezi i sa jednom fudbalerkom.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here