pixabay.com

Kada se radi o roditeljstvu, svako ima svoj pristup. Neki roditelji su blagi, a neki su više usredsređeni na red, rad i disciplinu.

Ako ste se ikada zapitali koji su horoskopski znakovi skloni tome da budu najstroži roditelji, evo odgovora.

Jarac

Na vrhu liste nalazi se Jarac, horoskopski znak koji je sam po sebi sinonim za disciplinu. Roditelji Jarci vode svoju porodicu sa vojničkom preciznošću. Kućni budžet? Organizovan. Domaći zadaci? Nadzirani. Slobodno vreme? Pažljivo raspoređeno. Za Jarce je svaki dan prilika za podučavanje važnosti reda, rada i odgovornosti.

Devica

Ako postoji znak koji shvata detalje ozbiljno, to je definitivno Devica. Ovi roditelji imaju oči poput sokola kada je u pitanju praćenje svoje dece, a zaboravljeni zadatak ili neočišćena soba mogu izazvati pravu malu porodičnu konferenciju. Device svojom strogoćom obezbeđuju da je sve na svom mestu i po pravilima.

Škorpija

Škorpija kao roditelj ima jedan od najintenzivnijih pristupa. Njihova strogoća proizlazi iz duboke emocionalne povezanosti i želje da zaštite svoje mlade. Takođe su majstori za “tajno nadziranje”. Ne mislite valjda da će vaša tajna zaljubljenost ili skrivena čokoladica ostati neotkrivena? Škorpija će sve znati, i to pre nego što se sami setite šta ste skrivali.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here