Namešten meč Turska – BiH?

0

 

Ćiro Blažević i Fatih Terim ne znaju ništa o navodnom nameštanju utakmice?

 

 

BiH je vodila posle prvog poluvremena 1:0 golom Edina Džeka u 26. minutu, ali je Turska u drugom delu meča posle 15 minuta preokrenula rezultat. Arda Turan je 51. minutu izjednačio na 1:1, a pobedu Turskoj doneo je Erdinc u 66.

 

Policija je navodno uhvatila telefonski razgovor između osumnjičenih osoba u kojem je tema bila manipulacija tokom i rezultatom spomenutog meča u Zenici. Međutim, prema planovima mafije ta je utakmica trebala imati drugačiji tok, ali zasad nema preciznih informacija kakav.

 

BiH je na kraju kvalifikacija za SP zauzela drugo mesto u grupi iza selekcije Španije. BiH nije uspela da se plasira na Mundijal u Južnoj Africi pošto je u baražu dva puta poražena od Portugala (1:0, 1:0). Tursku je do trećeg mesta u petoj grupi iza BiH sa klupe vodio selektor Fatih Terim.

 

Čini se da skandali nikako da zaobiđu Miroslava Ćiru Blaževića. Hrvatski stručnjak samo što je izvadio "kestenje iz vatre" i pomirio se sa Zvjezdanom Misimovićem, a već ga pritiskaju nove afere u reprezentaciji Bosne i Hercegovine. 

 

UEFA je prošle nedelje pokrenula istragu o nameštanju 200 utakmica u raznim takmičenjima.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here