Tanjug

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa PS Novi Beograd odredilo je zadržavanje S. M. (36) i P. M. (28) zbog sumnje da su su svojim putničkim vozilom preprečili put sinu predsednika Vlade Republike Srpske, i nakon toga uputili pretnje da će napasti na život ili telo tog lica, kao i policijskim službenicima koji štite bezbednost navedenog lica, saopštilo je Tužilaštvo.

Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Sprovođenje osumnjičenih u prostorije tužilaštva radi saslušanja određeno je za sutra.

3 COMMENTS

  1. Mislim da su gradjanima Srbije dosadili ovi krimosi iz Republike Srbske ljudi jednostavno nemaju mira,Em sto Dodik ne prestaje da opsjeda Srbiju jos je i ove tatina sinove uvukao u kriminal.Ne dolaze kao obicni gradjani nego sve to bogati sa pratnjom,a narod Srbije nema takvu bezbjednost.

  2. U pitanju je suma zaradjena na belom prahu. RS je najveci diler kokaina na Balkanu. Tako se uglavnom i financiraju. Kokain iz RS -a je po celoj Hrvatskoj, Srbiji, pa i dalje jako cenjen jer je kvalitetan. U Bg se biznis razradjuje i istina – to su sve tatini sinovi – kao iz one pesme “Ja sam guzonjin sin”i moze mi se.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here