U 19. kolu Superlige Srbije Kruševljani nadoknadili dva gola zaostatka protiv Partizana za pobedu s 3:2.

U poslednjih pet utakmica između “crno-belih” i Napretka u Beogradu domaćin je pobedio samo jednom, tri susreta su završena su remijem, a dogodi se i pobeda Kruševljana.

Partizan je poveo u 12. minutu. Pogodak je postigao Suma iz očiglednog ofsajda, pošto je, u trenutku kada je Sadik uputio loptu prema golu, ispred njega bio samo jedan igrač Napretka.

U nastavku je bilo šansi na obe strane. Gosti su imali jednu situaciju oči u oči sa Stojkovićem, jednom je loptu Ostojić izbacio s gol-crte, a Sadik je pogodio spoljni deo stative.

Partizan je udvostručio prednost u 34. minutu. Strelac je ponovo Suma Gol je pao posle slobodnog udarca, lopta je pala u šesnaesterac i odbijala se od igrača do igrača, trojica fudbalera Partizana su šutirala, svi ti udarci su blokirani i na kraju je Suma našao put do mreže.

U 43. minutu Napredak se vratio u igru. Vukadinović je matirao Stojkovića posle sjajne akcije Napretka. Krilni napadač gostiju je ostavljen potpuno sam na šesnaestercu, imao je sve vreme ovog sveta.

“Crno-beli” su u drugom poluvremenu imali nekoliko zrelih šansi. Sadik je još jednom pogodio stativu.

U 84. minutu gosti su izjednačili. Vukadinović je topovski tukao, Stojković je jedva skrenuo loptu, koja je udarila i u prečku i odbila se pravo na nogu Bjelošu, koji je sa dva metra poslao u mrežu.

U petom minutu nadoknade vremena šok za Partizan. Majstorsko je bilo dodavanje Đorića, preko cele odbrane Partizana, a Eskić potpuno sam je matirao Stojkovića.

Partizan: Stojković, Miletić (od 38. Lutovac), Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar,  Natho, Tošić (od 75. Stevanović), Suma, Asano (od 92. Jovanović), Sadik. Trener: Milošević.

Napredak: Milošević, Aksentijević, Obradović, Milovanović, Spremo, Bjeloš, Baha (od 80. Markoski), Ivanović, Zec (od 88. Eskić), Vukadinović, Gavrić. Trener: Stefanović.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here