Nata pomogla Ani: Odvela je na lečenje

0

Pevačica bila iscrpljena. pa joj ni infuzije više nisu pomagale: Ana Nikolić
 

Kako Alo! saznaje, česta putovanja potpuno su iscrpla pevačicu kojoj više ni vitamini, ni infuzije nisu pomogle da se oseća bolje o čemu se požalila Bekvalčevoj.

 

– Ana je u poslednje vreme osećala pad energije, umor i konstanto neraspoloženje, što je dovodila u vezu sa tim što puno radi i više ne zna u kojoj se državi budi zbog nastupa. Iako je u početku bila skeptična da se podvrgne rekonekciji, Nataša je ubedila da proba, jer to rade obučeni ljudi, pomoću energije kojom leče i osnažuju nečiji duh i telo. Žena koja joj je radila tretman prvo joj je objasnila da se sve bolesti i umor orgnizma javljaju kada se naruši balans između pozitivne i negativne energije u organizmu, što je slučaj sa Anom – priča izvor blizak Nikolićevoj.

 

– Ana sve vreme priča o tom iskustvu, naročito što je doktorka tokom tretmana nije ni dotakla već je sve radila pomoću energije, kako joj je objasnila, jer je ona za to vreme ležala i držala oči zatvorene. Ona i Nata su posle tretmana otišle na ručak gde su razmenjivale iskustva – dodaje naš izvor.

 

Žena koja je Ani radila rekonekciju savetovala ju je da mora da promeni životne navike, ishranu i da izbegava stres i lekove. Preporučila je i više fizičke aktivnosti i Ani i Nataši.

 

Bekvalačeva: Rekonekcija mi je dosta pomogla

Rekonekcija je Nati mnogo pomogla

Nataša ne krije da je rekonekcija jedan od načina kojima uspostavlja balans u svom telu, ali zbog Nevernih Toma nikada nije želela da detaljiše o tretmanima na koje ide.
– Iz neznanja ljudi ismevaju. Ne bih nikoga nešto preterano da edukujem, koga zanima pogledaće o čemu se radi. Meni je rekonekcija dosta pomogla i osećam se fenomenalno – nedavno je izjavila Bekvalačeva.
Kako list Alo! prenosi, ona i Nataša su otišle zajedno na tretman posle koga je Ana osetila da ima više energije i da je bolje raspoložena, što je oduševilo i odmah je zakazala još nekoliko tretmana.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here