youtube/ AmiG Show
Nataša Bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac sinoć je gostovala u emisiji „Amidži šou“ i tom prilikom otvoreno govorila o svojoj porodici.

Nataša je otkrila da nijedan muškarac za sada nije uspeo da osvoji njeno srce, već da je isključivo posvećena svojim ćerkama Hani i Katji.

– Nisam se još razvela papirološki, ali otkad nisam u zajednici nije mi se dogodio niko. Kako zračiš, tako privlačiš. Nije da nisam spremna, ali mi niko nije privukao pažnju. Ja sam sada bukvalno, izgovorila bih nešto, ali ne smem, ali komplikacija za muškarce. Imam ćerku Hanu koja ima 12 godina, Katja je beba, posvećena sam majka i nisam sigurna da sam spremna da neko „primiriše“ mojoj savršenoj porodici. Ali nešto neozbiljno, što da ne? – rekla je Nataša kroz smeh.

Ona je zatim priznala i da starijoj ćerki Hani brani da koristi Instagram.

– Smatram da je degutantno da devojčice sa 13 godina postavljaju fotografije koje postavljaju. Zabranila sam joj taj Instagram i dokle mogu, biće tako – rekla je pevačica, pa dodala:

– Moj i Hanin odnos deluje prijateljski, ali zna se ko je ko. Roditelji nekada preteruju u preuveličavanju svoje uloge, mi možemo mnogo više da naučimo od svoje dece, nego oni od nas. Kada me nešto lepo zamoli, kako da kažem ne? – izjavila je Nataša.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime