Foto: MN Press
Navijači Crvene zvezde

Navijači Crvene zvezde najavili su spektakl na utakmici protiv Voždovca, 10. februara u 16 i 30, na prvoj utakmici prolećnog dela sezone fudbalske Superlige Srbije, 20. kolu šampionata.

“Polako se bliži nastavak prvenstva u fudbalu. Prva utakmica je 10. februara na “Marakani” protiv Voždovca. Delije će na ovoj utakmici pokušati da naprave navijački spektakl koji do sada na Severu sigurno nije viđen, a verovatno ni u širim okvirima. Na vreme se oglašavamo kako bi istakli svim navijačima koliko je važno doći na ovu utakmicu i pre svega popuniti severnu tribinu. Do utakmice ćemo se još par puta oglasiti i do mere, do koje je to moguće, malo više uputiti ljude o samom spektaklu koji se sprema. Zato, već sad, upišite u kalendar 10. februar i spremajte se. Ovakve stvari se ne viđaju svaki dan!”, stoji u saopštenju navijača Zvezde.

Na toj utakmici će ponovo “debitovati” stari-novi trener Vladan Milojević, koji je na kraju jesenjeg dela sezone nasledio Baraka Bahara. Posle 19. odigranih kola Zvezda ima 46 bodova, jedan manje od lidera Partizana, kog će ugostiti na “Marakani” 9. marta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here