NBA: Indijana na korak do finala, Klipersi izjednačili na 2:2

0

 

Pejsersima, koji su izgubili prvu utakmicu u seriji, je za plasman u finale potrebna još jedna pobeda i pokušaće da je ostvare u utorak na svom terenu. Indijanu je do pobede predvodio Pol Džordž sa 39 poena, od kojih je postigao sedam "trojki", i 12 skokova. Roj Hibert dodao je 17 poena uz devet skokova, Džordž Hil 15, a Dejvid Vest 14 poena i osam asistencija.

 

U poraženom timu Bredli Bil bio je najefikasniji sa 20 poena, Trevor Ariza ubacio je 16 poena i imao je devet skokova, a Džon Vol 12 poena uz sedam asistencija. Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su na svom terenu posle preokreta Oklahomu sa 101:99 i izjednačili na 2:2 u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije.

Najefikasniji u ekipi iz Los Anđelesa bio je Blejk Grifin sa 25 poena i devet skokova, Kris Pol ubacio je 23 poena i 10 asistencija, a Džamal Kroford i Daren Kolison dodali su po 18 poena. Najefikasniji u poraženom timu bio je Kevin Durent sa 40 poena i sedam skokova, dobru partiju prikazao je i Rasel Vestbruk sa 27 poena, šest skokova i osam asistencija, ali je u završnici promašio "trojku" za pobedu. Oklahoma je na početku poslednje deonice vodila sa 21 poenom razlike,
ali nije uspela da sačuva prednost. Naredna utakmica igra se u utorak a domaćin će biti Oklahoma.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here