Tanjug
Vojska Srbije

Stručnjak za bezbednost Fatmir Čolaku ocenio je da je situacija na severu Kosova krhka, zbog čega zahteva stalnu pažnju, ali i ukazao da ne postoji opasnost od bilo kakve vojne akcije Srbije.

– Zabrinutost postoji jer se radi o osetljivom području, na kojem je bilo nemira, kao i različitih scenarija iz Srbije… Zabrinutost je realna, ali ne postoji u smislu straha da se nešto veliko dešava – rekao je Čolaku.

Dodao je da građani na severu nemaju razloga da se osećaju nebezbedno.

– Hibridni napadi, napadi subverzivnih grupa… takve akcije se mogu desiti. Policija i institucije su na visini zadatka, posle iskustva sa Banjskom i sličnih, nesporne su reference za garanciju za građane Kosova. Ne može se desiti bilo kakva vojna agresija – rekao je Čolaku.

9 COMMENTS

    • Sve ce da potpise u pravu si pa ce na kraju da vrati vojsku na Kosmet pa ce gospoda sa rks tablicama da imaju lepu uspomenu na nekada okupiran Kosmet. Moci ce da ih stave na instrument tablu dok se budu vozili kroz Tiranu.

    • Draga braco Srbi, mnogo ste demoralisani, dajte malo sebi snage i volje da vratimo ono sto je nase. Ziveo Vucic. Ziveo Putin. Ziveo Dodik.

  1. Na severu jedini strah izazivaju specijalne jedinice ilegalnih bezbedonosnih snaga tzv Kosova, a ne vojska Srbije. Dakle, čekamo do NATO razoruža sve naslednike terorističke OVK i da se po rezoluciji 1244 vrati 999 srpskih specijalaca da čuvaju granicu, narod i svetinje … tada će zavladati trajniji mir !!!

  2. Samo jedno pitannje.Gospodo Albanci uz svo moje postovanje prema svim nacijama i narodima kako ste nastali i gde ste bili pre 100god a mi smo tu i od pre hiljadu godina.

    • Draga braco Srbi, mnogo ste demoralisani, dajte malo sebi snage i volje da vratimo ono sto je nase. Ziveo Vucic. Ziveo Putin. Ziveo Dodik.

  3. Da ne postoji opasnost od ulaska vojske Srbije u severni deo Kosmeta nebi ovaj ovo komentarisao…

  4. Utttjehuuuu dajte mi utjehuuuuu. Jedino Saban da ustane iz groba moze da ih utesi za ono sto im sledi na privremeno okupiranom Kosmetu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here