Novi vajd risiver Nju Ingland Petriota Antonio Braun ulazi u novi problem. Prema informacijama Njujork Tajmsa je optužen za silovanje gimnastičarke Britni Tejlor.

Odluka da progovorim i priznam da sam bila žrtva silovanja nije bila ni malo laka. Ali, pronašla sam snagu u svojoj porodici kao i u hrabrosti drugih žrtava silovanja. Javno priznanje smanjuje sramotu koju sam osećala svih prethodnih godina i stavlja je na leđa osobe koja je za to odgovorna. Sarađivaću sa NFL i svima sa kojima je potrebno, ali u ovom trenutku molim medije da poštuju moju privatnost”, piše u izjavi gimnastičarke, objavljene od strane njenog advokata, koja je inače bila Braunov lični fitness trener na koledžu.

Kako se objašnjava usledila su dva Braunova seksualna ispada dok su sarađivali 2017 godine. Tejlor je prekinula saradnju, a NFL superstar je zatražio oprost. Posle zanovljenog kontakta je u martu 2018. usledio treći, najozbiljniji seksualni napad.

Druga strana se brani time da je dotična ozlojeđena jer Braun nije hteo da uloži novac u njen biznis:

“Preduzećemo sve ne samo da skinemo ljagu sa Antoniovog imena već da zaštitimo sve sportiste od ovakvih lažnih optužbi. Kada je gospodin Braun odbio da joj da 1.6 miliona dolara na ime investicije, ona je prekinula kontakt sa njim. Ipak, u maju 2018. se javila i ponudila da putuje u Pensilvaniju i Južnu Floridu kako bi nastavila da bude Braunov trener u pripremama za novu sezonu. Tužilja se sama stavila u ličnu vezu sa Braunom, svaka seksualna veza sa Braunom bila je uz njen pristanak. Ona je sama postavljala njegove fotografije na svoje profile na društvenim mrežama kako bi finansijski profitirala od saranje sa slavnom osobom” navodi se između ostalog u saopštenju Braunovog advokata.

Antonio Braun od leta ne izbija sa stranica sportskih medija. Prvo trejd iz Stilersa u Rejderse, sledi hirovito nezadovoljstvo u Oklendu, žustar konfilkt sa upravom, suspenzija i konačni otkaz pred početak NFL sezone. Vrhusnki vajd risiver tek što je potpisao za aktuelnog šampiona Petriotse za 15 miliona za godinu dana, plus šest miliona samo za potpis, a novi ispadi niču.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here