Tanjug/AP

Iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamnei poručio je danas palestinskoj militantnoj grupi Hamas da Iran neće ulaziti u rat protiv Izraela u ime Hamasa.

“Niste nas upozorili na vaš napad 7. oktobra na Izrael i mi nećemo ulaziti u rat u vaše ime”, poručio je Hamnei, prenosi Rojters.

Hamnei je rekao da će Iran nastaviti da pruža političku i moralnu podršku Hamasu, ali da neće direktno intervenisati.

5 COMMENTS

  1. Bravo ! Iranci su mudri stari narod. Zapad svoje marifetluke može da sprovodi u EU, ali kod Persijanaca to ne prolazi :)))

  2. Zar jedna vodenica na Moravi nije starija od Amerike.Cilj ovoga rata u Palestini bio je da se IRAN uvuce u rata.ali oni ce uci u rat onda kada dodje vreme ida oslobode Bliski istok i Muslimane od Amerricko Engleskog zla i terora

  3. Nije Persijanac glup kao Hamasovac, a nisu ni toliki brodovi u sredozemlju zbog Hezbolaha.Kako god, prije ili kasnije ce Izrael i njegova dijeca biti ubijana gore nego danas Palestinci.Ubijati porodice i dijecu, a ocekivati oprost moze samo lud ili glup.

  4. ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here