Printscreen
Bora Santana

Nakon žurke u “Zadruzi” izbio je novi haos između Bore Santane i Nenada Lazića Nece, koji su već neko vreme u sukobu, a to se završilo psovanjem porodica i umalo fizičkim okršajem.

Navodno, kako je Bora ispričao Kristijanu Goluboviću, sve je počelo zbog toga što mu se tiktoker neprestano cele večeri nabacivao i provocirao ga. Potom, kako je rekao Santana, pomenuo mu je mrtvu majku, što je njega razbesnelo i počeo je da viče i psuje Neci porodicu.

Kad je to čuo, Lazić je u jednom trenutku nasrnuo na Boru, ali ih je Mišel Gvozdenović razdvojio i pokušao da umiri zajedno s Minom Vrbaški. U konflikt se umešala i Milica Kemez, koja je ponovo u emotivnoj vezi s Borom, i kako bi dokazala lojalnost svom partneru, počela je da šutira Necu. Konflikt je dostigao vrhunac kada je Santana opsovao Neci pokojnog brata.

Redakciju Kurira je juče ujutru, vidno uznemiren, pozvao Necin otac Zoran Lazić, koji kaže da će učiniti sve da zaštiti svoje dete. – Porodica i ja smo veoma loše posle svega što se noćas dogodilo. Bora psuje majku, roditelje, nerođenu decu, kao i pokojne, ja njemu poručujem sve to isto. On je ljigavi propali pevač i harmonikaš u pokušaju. Da nešto valja, imao bi karijeru, decu i porodicu u ovim godinama, ne bi mu se život svodio na “Zadrugu” i maltretiranje mog sina. Voleo bih da kažem za novine da obećavam da ću prebiti Boru posle “Zadruge” gde god ga budem sreo. Nisam ja moje dete poslao u rijaliti da bi se na njemu iživljavao jedan slepac Bora, koji je, provereno znam, homoseksualac – tvrdi Zoran i dodaje:

– Bora je poznat po Evropi, posebno u Nemačkoj, ne po muzici, već po krađi automobila. Ova njegova prostitutka Milica Kemez neka se obuzda, da je dobra, ne bi bila s njim, imala bi decu i karijeru. Znam previše, bolje da se smiri, da ne počnem da pričam o saznanjima s Kosova, gde je svi znaju, iz Bujanovca, kao i njene avanture po Švajcarskoj, šta je radila i gde se sve na šipku kačila. Ko je, bre, ona da šutira moje dete, opajdara. Javno bih poručio i toj Borinoj braći i familiji, kojima preti, da me slobodno pozovu i dođu, jedva čekam – završava uznemireni Lazić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here