Pixabay
Ilustracija

OVAN

Posao

Nepovoljan period za saradnju sa kolegama se nastavlja. Komunikacija je prisutna, ali su mišljenja i ideje različiti i nema međusobnog podržavanja. Deluje da svako vuče na svoju stranu i prilično su slabe šanse da dođe do uspešnog zajedničkog dogovora. Ono što je dobro je da Ovnovi imaju naglašenu intuiciju na koju treba da se oslone. Što se tiče rezultata rada Ovnovi su generalno zadovoljni. U toku je povoljan period za pravljenje tajnih poslovnih planova i tajnih dogovora. Ukoliko posao ima veze sa institucijama zatvorenog tipa ili inostranstvom mogu očekivati komunikaciju odnosno pregovore koji će u narednom periodu dovesti do konkretnog poslovnog dogovora.

Ljubav

Oblast ljubavi je solidno prikazana. Ukoliko su u vezi Ovnovi razmišljaju na temu braka i dece. U slučaju da su u braku dopada im se ideja o proširenju porodice. Ovnove emocije su tople, on je strastven, optimističan, otvoren i u potpunosti iskren prema voljenoj osobi. Teškoće dolaze iz smera druge osobe. Ona nije sigurna da li je pravo vreme za proširenje porodice. Pita se kako će potomstvo da utiče na odnos, da li će doći do promena i kakvih. Zabrinuta je i za finansije. Ovan je prilično samouveren tako da ima potencijal da pomogne partnerki da ona prevaziđe svoja ograničenja i strahove i da na određene promene i zajedničku budućnost gleda sa više optimizma.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju prisutni su određeni problemi. Ovnovi mogu imati problema sa disajnim organima i nervima. Prilično su osetljivi, brzo reaguju i skloni su ulaženju u nepotrebne konflikte. Mogući su problemi sa sinusima, bubrezima, kao i povrede. Povrede mogu nastati slučajno, prilikom žurbe, fizičkih vežbi ili tokom saobraćaja. Najugroženije su noge, ruke i glava. Zbog toga je jako bitno da Ovnovi ne žure, jer upravo žurba može doprineti nastajanju navedenih problema. Ono što je prikazano kao potencijalni problem je reakcija Ovnova na eventualne probleme u smislu da njima deluje nezamislivo i nedopustivo da miruju zbog zdravstvenih nedaća.

BIK

Posao

Pred Bikovima je odlična poslovna energija. Očekuje ih priliv pozitivne energije, optimizma i samopouzdanja, mada im generalno to ne manjka. Imaće odličnu saradnju sa kolegama. Iniciraće nove planove, poslove, biće nestrpljivi da odmah sve realizuju. Spontano će da iniciraju mnoge stvari i postaće vođe u radnom okruženju. Na početku nedelje imaće utisak da se neke stvari tačnije dogovori razvlače što će ih malo iritirati. Međutim, uzeće stvari u svoje ruke i potruditi se da ubrzaju pregovore u čemu će i uspeti. Nedelja je poslovno intenzivna, ali će Bikovi uživati u obavezama, neće zastati ni jednog momenta i diktiraće tempo. Sredinom nedelje moguć je kraći poslovni put.

Ljubav

Kada je ljubav u pitanju pred slobodnim Bikovima je novo poznanstvo sa osobom koju će upoznati preko posla. Druga strana je prikazana kao prilično stidljiva tako da će nakon susreta razmišljati jedno o drugom, ali je problem u tome što će oboje biti pasivni i očekivati da druga strana preduzme inicijativu. Bikovi u vezi su osetljivi, lako ispadaju iz takta i skloni su svađama. Partner mirno i ćutke podnosi njihove ispade jer ne želi da se nepotrebno svađa s obzirom da primećuje Bikovu nervozu i zna da je to problem. Brak Bikova je prikazan kao stabilan. Ovde može doći do nekih manjih nesuglastica koje će brzo biti prevaziđenje, a uzrok će biti nestrpljenje i impulsivnost obe osobe.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. Bikove očekuje priliv energije. Dobar deo će usmeriti u sferu posla, ali i pored toga ostaće im još mnogo neutrošene energije koju će kanalisati u sportske aktivnosti. Na početku nedelje mogući su prolazni problemi sa bešikom. Može se čak desiti i da prođu sami od sebe. Ozbiljni problemi se ne vide. U ovom peridu Bikovi imaju jak imunitet i osećaju se zdravo i snažno. U slučaju da su imali bilo kakve zdravstvene probleme ovo je povoljna nedelja za revitalizaciju zdravlja. Ovnovi rekonvalescenti se osećaju mnogo bolje. Vraća im se snaga, apetit… Sada dolazi do ozdravljenja i Bikovi se konačno osećaju dovoljno snažno da nastave sa poslom.

BLIZANCI

Posao

Pred Blizancima je uspešna poslovna nedelja. Očekuje ih kraći poslovni put na kome će proći odlično. Saradnja sa inostranstvom je povoljno prikazana. Ukoliko žele da uspostave komunikaciju sa strancima ovo je odlična nedelja, a ukoliko već sarađuju saradnje je maksimalno uspešna i odvija se na obostrano zadovoljstvo. Blizance očekuje razgovor sa nadređenom osobom u vezi novih poslovnih projekata. Dok druga strana ima jasnu viziju, ali ne zna kako da je ostvari, dotle su Blizanci pragmatični, realni i sposobni da osmisle na koji način da realizuju poslovni plan. Ukoliko Blizance zanima zaposlenje u inostranstvu ovo je povoljna nedelja za dobijanje ponude.

Ljubav

Ljubav definitivno kuca na vrata Blizanaca. Ukoliko su slobodni očekuje ih ulazak u vezu. Deluje da oni već imaju simpatiju i da je ova nedelja povoljna za akciju odnosno otvoreno pokazivanje namera simpatiji. Kod Blizanaca je veza specifično prikazana. Ukoliko su ženskog pola može im se dopasti zauzet muškarac, a ukoliko su muškog pola biće skloni ulasku u tajnu vezu. Blizanci u vezi su strastveni, zaljubljeni i insistiraju na intenzivnim susretima sa voljenom osobom. Kod Blizanaca u braku komunikacija je loša i to će biti isključivo njihova odgovornost. Skloni su da brzo, impulsivno reaguju, kažu šta treba, ali na način na koji ne treba.

Zdravlje

Oblast zdravlja je solidno prikazana. Ukoliko su na terapiji ili su bili bolesni Blizanci se konačno oporavljaju. Jasno osećaju da im se snaga vraća, apetit se normalizuje. Ovo je čak povoljna nedelja za prekid terapije i vraćanje na posao. Ostali Blizanci su u ovom periodu skloni povredama ruku, nogu, glave. Bilo bi dobro da ne žure, da se ne odaju sredstvima zavisnosti jer bi to moglo negativno da utiče na njihove reflekse. Disajni organi su osetljivi, sinusi i bešika. Blizanci imaju utisak da su snažni, ali uprkos tome bilo bi dobro da povedu računa o zdravlju. Pred njima je period povoljan za upotrebu lekova tako da je poželjno da sada obrate pažnju na prevenciju.

RAK

Posao

Oblast posla je odlično prikazana. Rakovi su fokusirani na svoje obaveze, optimistični, puni znanja i sa puno uspeha regulišu svoje obaveze. Ukoliko se bave privatnim biznisom takođe ih očekuje uspešan poslovni period. Rakovi su vredni, samouvereni, imaju milion novih ideja koje žele što pre da realizuju. Imaju utisak da sve mogu i tako se i ponašaju. Bitno je samo da ne preteraju sa radom. Rakovi su u punom zamahu. Zaboravljaju da je potreban odmor da bi sutra mogli da nastave uobičajenim tempom. Ovo je odlična nedelja i za priliv finansija. Rakovi razmišljaju o uzimanju kredita, u slučaju da ga već nisu uzeli. Ukoliko već imaju kredit onda su zabrinuti oko vraćanja novca.

Ljubav

Rakovi ne mogu da žive bez ljubavi. Oni su zaljubljeni, posvećeni voljenoj osobi, imaju potrebu za intenzivnim kontaktom sa voljenom osobom. Ukoliko su slobodni ulaze u vezu koja ima ogroman potencijal. Ne samo da njih zanima stabilna i perspektivna veza nego i partner ima veća očekivanja od veze. Takođe, partner ulazi otvorenog srca u vezu i spreman je da se u potpunosti posveti Raku. Rakovi u vezi znaju šta je ljubav i uživaju u stabilnom i strastvenom odnosu sa partnerom. Jedino Rakovi u braku nisu u potpunosti ispunjeni. Bračni partner je fokusiran na oblast finansija, zabrinut, uplašen da ne ostane bez novca. Jadni Rak ima razumevanja za brige bračnog partnera.

Zdravlje

Zdravlje je generalno dobro. Ne može se reći da Rakovi nešto posebno brinu ili rade vezano za zdravstvenu dobrobit. Ono na šta treba da pripaze je ishrana. Rakovi će biti skloni prejedanju. Do toga može doći ili zato što su previše opušteni ili zato što su napeti. U tom slučaju prejedanje će biti na nervoj bazi. Rakovi su svesni da to što se ne bave fizičkom aktivnošću nije dobro za njih. U najboljem slučaju priuštiće sebi neku šetnju. Razmišljaće na temu odlaska na neki sport ili rekreaciju, ali to će ostaviti za neko buduće vreme. Znači, zdravlje je solidno, ali bi bilo dobro da Rakovi ipak neke stvari koriguju ili unesu promene u navike da bi zdravlje bilo stabilnije, a organizam otporniji.

LAV

Posao

Lavovi imaju prilično odgovoran pristup obavezama. Jako su vredni i ulažu mnogo truda u poslovnu sferu. Neki poslovi će ići glatko i Lavovi će biti zadovoljni. To se odnosi na posao vezan za visoko obrazovanje, religiju, inostranstvo… Saradnja je stabilna, uspešna i zadovoljavajuća. Međutim, postoje poslovi gde Lavove čeka nerviranje i zastoj. To se prvenstveno odnosi na oblast suđenja. Ma koliko Lavovi uložili truda, a daće svoj maksimum, neće uspeti da izvojevaju pobedu. Druga strana je tvrdoglava, ne želi da popusti, ne želi da postigne kompromis. Ukoliko je proces povezan sa materijalnom sferom odnosno druga trana očekuje dobitak nema šanse da odustane od svojih zahteva.

Ljubav

Dešavanja na polju ljubavi se prilično razlikuju od Lava do Lava u zavisnosti od njegovog statusa. Kod slobodnih Lavova nema novih dešavanja. Džaba su komunikativni, jednostavo ne uspevaju da upoznaju osobu sa kojom mogu da ostvare emotivnu bliskost. Mnogo im je lakše da ostvare prijateljski kontakt ili čak poslovnu saradnju, ali od veze za sada nema ništa. Lavovi u vezi razmišljaju na temu braka. Oni su ili već razgovarali sa partnerkom o tome ili će to uraditi jako brzo. Smatraju da nema razloga da se taj korak odlaže. Brak Lava je generalno stabilan. Problem je što partner prolazi kroz ličnu krizu, a Lav nije u mogućnosti da ga razume jer iste stvari vidi na drugačiji način.

Zdravlje

Zdravlje je solidno prikazano. Lavovi se redovno bave rekreacijom ili sportom i to im pomaže da ostnanu u dobroj formi. Sem toga, na taj način izbacuju stres iz sebe pošto je evidentno da posao sa sobom nosi stresne situacije. Lavovi mogu prvenstveno da imaju hronične probleme kojima su inače bili skloni u prethodnom periodu. Mogući su problemi sa kostima. Naročito je donji deo leđa ugrožen od sedenja. Iz tog razloga im fizička aktivnost prija i omogućava da neke probleme saniraju. Pritisak je nestabilan. Sklon je oscilacija i za Lavove je najbolje da redovno koriste terapiju. Cirkulacija nije najbolja. U slučaju bilo kakvih problema Lavovi su skloni da preterano reaguju.

DEVICA

Posao

Kod Devica je akcenat na komunikaciji. To znači da ih očekuje puno sastanaka, razgovora, razmene mailova… Imaće utisak da su u kontaktu sa svim saradnicima. Ono što je dobro je da je komunikacija harmonična, konstruktivna i da Device nalaze zajednički jezik sa kolegama. Device će biti zadovoljne rezultatima rada. Ovo se naročito odnosi na poslove koji nisu novijeg datuma, nego datiraju iz prošlosti pa sada donose dobre rezultate. Međutim, neće svi poslovi da se dobro odvijaju. U slučaju da posao ima veze sa srednjim obrazovanjem biće nezadovoljni i pod stresom. Device kao da nisu spremne da se prilagode i prihvate promene koje su neminovne.

Ljubav

Oblast posla utiče negativno na emotivnu sferu Devica. Ukoliko su slobodne biće toliko fokusirane na poslovne obaveze da im neće pasti na pamet da su slobodni i da bi bio red da nađu drugu polovinu. Kod zauzetih Devica situacija je slična u smislu da su prezauzete poslom, ali zbog toga zanemaruju drugu polovinu. Partner je emotivno nezadovoljan, ima utisak da je Devica hladna i nezainteresovana, ali svoje misli i osećanja ne izgovara naglas. Situacija u braku je problematično prikazana. Device su osetljive, nervozne, lako ispadaju iz takta. U suštini one unose elemente dramatike u odnos. Partner ne reaguje, trudi se da razume Devicino ponašanje i mirno čeka da se ona smiri.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije loše prikazana. Device brinu o hrani i to je jedan od načina na koji jačaju zdravlje. Sem toga, aktivni su u fizičkom smislu. Nisu to nikakve ozbiljne vežbe ili treninzi. U pitanju su neke lakše varijante tipa odlaska u šetnju, na plivanje i slično. Devica su zbog posla napete, neopuštene, zabrinute. Zbog toga je jako bitno da se oslobode stresa i briga i da pokušaju da se što više odmaraju. U njihovom slučaju je jako bitno da se u psihološkom smislu odmore. Device su radoholici, ali kada preteraju to može da dovede do neželjenih posledica. Iz tog razloga odmor je neophodan. Mogu očekivati probleme sa kostima, pritiskom, zubima ili cirkulacijom

VAGA

Posao

Pred Vagama je solidna radna nedelja. Biće prilično kreativne, nadahnute, imaće viziju šta žele da urade i na koji način. Ono što je bitno je da će imati i dovoljno energije i volje da projekat isprate do kraja odnosno ne samo da ga osmisle nego i da sprovedu ideje u delo. Finansijska situacija je stabilna. Stranci su zainteresovani za saradnju sa Vagom tako da će konačno da uspostave komunikaciju sa njom. Vaga će imati utisak da žele da zbrzaju posao odnosno da im gori pod nogama i da im je bitno da hitno nađu poslovnog saradnika. Vage očekuje i razgovor sa nadređenom osobom. On će biti konstruktivnog tipa. Bez ikakvih teškoća pašće dogovor oko novih poslovnih planova.

Ljubav

Kod slobodnih Vaga nema novih emotivnih dešavanja. Oni doduše imaju neku komunikaciju ali za sada ona ne vodi u vezu. Druga strana ili ima veze sa inostranstvom ili sa poslom tako da postoje ograničenja kada je njen razvoj u pitanju. Kod Vaga u vezi je drugačija situacija. One razmšljaju o braku i potomstvu. Emocije su im se rasplamsale i smatraju da će sadašnjeg partnera voleti večno. Situacija kod Vaga u braku je slična. One su fokusirane na partnera. Imaju želju da što više vremena provedu zajedno. Takođe razmišljaju o povećanju članova porodice. Strastvene su, partner im je najbitnija osoba u životu. Brak je stabilan, a partneru prija Vagino intenzivno ispoljavanje emocija i strasti.

Zdravlje

Oblast zdravlja je povoljno prikazana. Vage su u fazi kada vode računa o zdravoj ishrani. Sklone su alternativnim načinima poboljšanja zdravstvenog stanja. Organizam je u fazi obnove energije. U slučaju da su bili bolesni uspešno se oporavljaju. Nisu uopšte zainteresovane za fizičku aktivnost. Dosta čitaju na temu zdravlja, ali ne sprovode sve savete u delo. Vage su sklone povredama. Bilo bi dobro da ne žure pošto im motorika nije jača strana. Vrlo lako mogu da povrede ruku ili nogu. Bilo bi dobro da povedu računa o disajnim organima i sinusima. Bubrezi su osetljivi, pa je preporučeno da piju dosta tečnosti. Vage se oslanjaju na suplemente kada je zdravlje u pitanju.

ŠKORPIJA

Posao

Škorpije očekuje jako puno obaveza na poslu. Neke obaveze će odraditi odgovorno, ne vodeći računa o tome koliko im treba vremena. Međutim, shvatiće da nisu u prilici da na taj način odrade sve obaveze pa će neke poslove raditi paralelno. Naravno da taj sistem rada nije najbolji tako da će dolaziti do grešaka koje oni neće ni primetiti. Ukoliko se bave pravom očekuje ih ili uspešan nastup na ročištu ili dobijanje presude u njihovu korist. Ovo je odlična nedelja i za komunikaciju sa predstavnicima medija. Škorpije će ostaviti utisak samouverene, energične i uspešne osobe. Škorpije mogu očekivati neslaganje sa kolegama, ali uzrok će biti u žurbi i preteranoj zauzetosti.

Ljubav

Škorpije su zaljubljene. Ukoliko su slobodne u mislima im je osoba koja ima veze sa inostranstvom. U slučaju da su u vezi partner će se potruditi da što više vremena provedu zajedno. Problem je što je partner osetljiv i brzo reaguje pa će biti sklon ispadanju iz takta. Škorpija će svesno da izbegne bilo kakvu mogućnost sukoba sa partnerom čak iako to znači da prećuti stvari iako zna da je ona u pravu. Smatra da je neki put bolje odćutati nego podići tenziju u odnosu. Škorpoije u braku su prezadovoljne odnosom sa bračnim partnerom. Smatraju ga stabilnim. Totalno su nesvesne da je kod druge strane u toku tajni flert koji ima potencijal da preraste u tajnu vezu.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju potrebno je da Škorpije obrate pažnju na disajne organe jer su oni najosetljivi. Sem toga, sinusi su osetljivi, bubrezi i glava, tako da su moguće glavobolje ili temperatura. Škorpije su sklone povredama. U slučaju da se bave sportom mogu slučajno da zakače ruku, nogu ili glavom. Za njih je bolje i da ne žure, naočito ukoliko su učesnici saobraćaja. U suštini potencijalni problemi koji mogu da nastanu imaju potencijal da se izbegnu iz potrebnu pažnju. Imunitet je dosta dobar, pa u slučaju bilo kakvih simptoma bolest nema mogućnost da se razvije. Za Škorpije je jako bitno da reaguju na bilo kakav simptom, a ne da ignorišu problem čemu su skloni

STRELAC

Posao

Strelčeve očekuje dinamična poslovna nedelja. Imaće jako puno obaveza koje uključuju započinjanje novog projekta. Strelci su prilično optimistični, samouvereni i naravno očekuju uspeh. Sam početak deluje prilično obećavajuće i biće zadovoljni prvim rezultatima. U toku je povoljna nedelja za poslove koji imaju veze sa institucijama zatvorenog tipa (znači, vojskom, zatvorom, bezbednošču itd), kao i inostranstvom. U pitanju su zemlje gde je islam religija, a najveće šanse su da posao bude dogovoren sa Turcima. Ukoliko je Evropska Unija u pitanju posao sa saradnicima iz nemačkog govornog područja započinje i odlično se razvija. Strelci su zabrinuti jedino po pitanju finansija.

Ljubav

Izgleda da nema Strelca koji nije u nekoj ljubavnoj priči. Ukoliko su slobodni Strelce će da startuje osoba koja je zauzeta. Strelci su prilično otvorenog uma tako da se neće previše uzbuđivati oko statusa druge osobe. Ona je prikazana kao prilično strastvena i samouverena tako da će Strelac radije da se fokusira na njene kvalitete. Strelci u vezi razmišljaju na temu braka. Oni su malo nervozni, pa partner ne može ni da nasluti da Strelac razmišlja o braku. Kod Strelaca u braku partner je nervozan i sklon svađama. Srećom je Strelac stabilan, ne naseda na provokacije i nema nikakvu želju da se svađa sa partnerom. Partner neće uspeti da izazove svađu, a Strelac će uspeti da ga umiri.

Zdravlje

Oblast zdravlja je odlično prikazana. Strelci su pod tako pozitivnim uplivima da su slabe šanse da se razbole. U slučaju da su bili bolesni očekuje ih poboljšanje zdravstvenog stanja i povratak na posao. Realno, ne može se reći da se Strelci nešto posebno trude ili da su fokusirani na zdravlje. Imaju utisak da su snažni, tako da i ne brinu previše oko zdravlja. Krajem nedelje počeće polako da razmišljaju o tome da uvedu redovnu fizičku aktivnost. Njima odgovaraju timski sportovi. Najviše će biti zainteresovani za sport ili rekreaciju koja se odvija na otvorenom prostoru. Strelce sem fizičke snage u ovom periodu karakteriše i naglašena psihička stabilnost.

JARAC

Posao

Pred Jarčevima je nedelja puna obaveza, ali se oni ovog puta neće najbolje snaći u tome. Organizacija im je jako loša. Osećaće se izgubljeno, neće znati šta prvo da urade, šta je prioritet, a šta ne. Imaće utisak da su pod pritiskom, da ne mogu da odrade sve obaveze i počeće da histerišu. Za Jarčeve je jako bitno da se dobro organizuju i tačno procene šta je ono što zahtevu njihovu momentalnu pažnju, a koje su to obaveze koju mogu da sačekaju. Intuicija im je naglašena tako da mogu i na taj način da se vode prilikom odabira prioritetnih obaveza. Početak nedelje je odličan za rešavanje sudskih pitanja naročito ako datiraju iz dalje prošlosti i sada su na Apelacionom sudu.

Ljubav

Pred Jarčevima je povoljan period za ljubav. Ukoliko su slobodni očekuje ih ulazak u prilično strastvenu i emotivno intenzivnu vezu. Jarčevi u vezi su već u takvoj vezi i trude se da što više vremena provedu sa voljenom osobom. Kako su im emocije i strast naglašeni u ovom periodu odgovara im isključivo druženje kućnog tipa tokom kog će prijatelji biti isključeni. Jarčevi žele da se u potpunosti posvete partneru i u tome ih niko ne može sprečiti. Jarčevi u braku smatraju da partnerkino ponašanje nije adekvatno. Ona je ljubomorna na nekog ženskog člana njegove primarne porodice, najverovatnije na majku, i smeta joj čvrst odnos između majke i sina. Sam Jarac je više zainteresovan za finansije nego za bračnu partnerku.

Zdravlje

Što se tiče zdravlja nervi su nadraženi i to zahvaljujući gužvi na poslu. U psihološkom smislu Jarčevi nisu uravnoteženi niti stabilni. Zbog svoje dobrobiti neophodno je da se sebi obezbede vreme za odmor i relaksaciju. To im izgleda kao nemoguća misija zbog povećanog obima posla, ali to je najbolja stvar koju mogu da urade za sebe. Ako to ne uradi kao posledicu imaće loše odnose sa kolegama i porodicom tačnije biće nervozni i spremni za nepotrebne svađe sa najbližima. Disajni organi, sinusi, bubrezi i glava su osetljivi. Moguća je glavobolja ili temperatura. Jako je bitno da Jarčevi odmah odreaguju na bilo kakve simptome i u startu onemoguće njihovo dalje širenje.

VODOLIJA

Posao

Za Vodolije je jako bitno da se oslone na svoju intuiciju tokom ove nedelje. Što je više koriste biće uspešniji. U slučaju da neke stvari pokušavaju da odrade na silu, neće u tome biti uspešni. Ovo je povoljna nedelja za saradnju sa inostranim partnerima. Prisutna je mogućnost odlaska u inostranstvo na kraći put. Odličan je period za rešavanje svih pravnih pitanja. U slučaju zakazanog ročišta Vodolje će biti samouverene, energične i uspešne. Ukoliko ih zanima uzimanje kredita ili pozajmice potrebno je da budu oprezni i detaljni. Prisutna je mogućnost promene mišljenja jedne ili druge strane, neke stvari mogu biti nejasno formulisane ili pogrešno shvaćene.

Ljubav

Evidentno je da su u polju ljubavi prisutni problemi. Kod slobodnih Vodolija nema novih emotivnih dešavanja niti oni išta rade u smeru promene emotivnog statusa. Kod Vodolija u vezi upravo su Vodolije te koje prave probleme. Jako su osetljive, nestrpljive, brzo reaguju. Impulsivne su, sklone da daju komentare a da o njima nisu prvo razmislile. Takođe su sklone i brzopletim akcijama. Srećom, partner Vodolija ima mentalnu širinu i pokušava da shvati ponašanje Vodolije. Jasno mu je šta Vodolija želi i zašto se ponaša kako se ponaša. Partner mirno čeka da Vodoliju prođe izazovna faza. Vodolije u braku su fokusirane na porodicu, a njihov partner na karijeru.

Zdravlje

Vodolije su sklone hroničnim problemima koji su ih mučili u prethodnom periodu. To se prvenstveno odnosi na teškoće sa cirkulacijom, promenljivim pritiskom i kostima. Ono što je dobro je da su Vodolije fizički aktivne. Zbog dugog sedenja pred ekranom ili u kolima mogu očekivati bolove u telu, a fizička aktivnost će ih pokrenuti i na taj način će prevazići određene probleme. Vodolije smatraju da je ishrana jako bitna u očuvanju dobrog zdravlja pa će voditi računa o tome. Oblast saobraćaja nije najbolje prikazana. Iz tog razloga Vodolije ne treba da žure i potrebno je da imaju adekvatnu koncentraciju da bi izbegli nepotrebne probleme. Raspoloženje može da varira.

RIBE

Posao

Oblast posla i finansija su odlično prikazane. Ribe su vredne, samouverene, ali prilikom posla jako im je bitan finansijski momenat. To znači da daju prednost obavezama koje donose brz novac. Spremne su čak da prekinu odnosno odlože nešto na čemu rade ukoliko se ukaže nova prilika koja donosi novac na znatno brži način. Ovo je odlična nedelja na kraća putovanja, kao i sastanke. Na sastancima Ribe briljiraju, sugestivne su, znaju tačno kako da istaknu prednosti njihovog načina rada i razmišljanja. U slučaju da ih zanima traženje kredita, pozajmice ili sponzora ovo je odlična nedelja za priliv finansija na neki od navedenih načina. U suštini su Ribe zadovoljne ovom oblašću.

Ljubav

Oblast ljubavi nije najbolje prikazana. Slobodne Ribe ne znaju šta tačno žele. Prolaziće kroz fazu razmišljanja o nekom bivšem partneru, onda će malo maštati o kolegi, zatim će zaključiti da on nije pravi izbor za njim. U suštini, nema konkretnih dešavanja ma koliko one to želele. Ribe u vezi nisu preterano zadovoljne vezom. Razlog je ponašanje partnera. Naime, Ribe smatraju da je partner hladan i da im ne posvećuje dovoljno vremena, pažnje i ljubavi u onoj meri u kojoj njima to odgovara. Ribe u braku takođe nisu zadovoljne emotivnom sferom. U njihovom slučaju razlog nije taj da im partner ne posvećuje pažnju, nego to što je nervozan, sklon ispadanju iz takta, svadljiv, neopušten…

Zdravlje

Što se tiče zdravlja ono je prikazano kao stabilno. Imunitet Riba je snažan, što je jako bitno. Sem toga, Ribe su aktivne, redovno se bave fizičkom aktivnošću što im pomaže da se osećaju jako i dobro. Ribe vode računa o ishrani, a akcenat je na proteinskoj ishrani. Ribe se toliko dobro osećaju da imaju utisak da su pune energije i da im ne treba odmor. U slučaju da su bile bolesne organizam je u fazi oporavljanja. Ribama se vraća snaga kao i apetit. Generalno se ne vide neki veći problemi tako da razloga za zabrinutost nema. Ribe samo treba da nastave da sprovode navike koje doprinose dobrom zdravlju. Zbog poslovne intenzivne nedelje ne treba da zaborave da dovoljno odmaraju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here