Nemanja Nedović, košarkaš Armanija iz Milana, napisao je na zvaničnom Tviter nalogu svoj stav povodom eventualnog nastavka sezone 2019/2020.

Evroliga će 24. maja doneti odluku o tome da li će se sezona nastaviti ili ne, a Nedović je na Tviteru šta misli o tome ako odluka bude bila da se igra.

– Evo kako gledam na celu situaciju – ili ćemo imati mesec dana (verovatno) loše košarke i mnogo problema ili ćemo imati sezonu 2020/2021 u kojoj ćemo gledati najbolju košarku. To je samo moje mišljenje – napisao je Nedović.

Jedan od navijača mu je napisao da postoji rizik od eventualnog drugog talasa na jesen. Na to mu je Nedović odgovorio: „Jedva sam preživeo prvi talas, ne razmišljam o drugom (smeh). Molim na malo veći optimizam“.

Nedović je odgovorio i na komentar navijača koji je napisao da samo želi da se vrati košarka, pa makar i da je na pionirskom nivou.

– Onda ste sebični. Nađe se lako druga zabava za jun i jul – napisao je Nedović.

Nedović i Milano sigurno neće igrati košarku ovog leta u Italiji jer je Palakanestro završen bez šampiona, a da li će u Evroligi nastupati videćemo za nekoliko dana kada odluka bude bila donesena.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime