Foto: MN Press
Svetislav Pešić Nemanja Nedović

Nemanja Nedović stiže u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi u okviru 8. kola Evrolige, gde crveno-beli od 18 časova u Pioniru dočekuju njegov Panatinaikos.

Nedović je svojevremeno bio igrač Zvezde, u klubu sa Malog Kalemegdana je prošao mlađe kategorije i bio jedna od najvećih nada kluba.

Upravo u Zvezdi je imao priliku da radi sa sadašnjim selektorom Srbije Svetislavom Pešićem, koji je tada bio na klupi crveno-belih.

Međutim, iako su navijači tada imali velika očekivanja od Nedovića, Pešić mu nije davao da igra onoliko koliko su navijači želeli, kao i sam Nedović.

Zbog toga njihov odnos nije bio najbolji. Ali, sa ove distance, Nedović kao jedan od kandidata za reprezentaciju Srbije, ističe da sve što je bilo u prošlosti ostaje tamo i da je sa Pešićem nedavno imao pozitivan razgovor oko povratka u reprezentaciju.

– Čuli smo se pre otprilike nedelju dana i bio je to pozitivan razgovor. Malo smo pričali o ovom problemu koji sam imao, i o prozoru koji dolazi, biće teško da se odazovem, iako imam veliku želju. On želi da se ja polako vraćam u reprezentaciju, to želim i ja, tako da se radujem saradnji.

– To što je bilo u prošlosti, to je bio splet nesrećnih okolnosti, a i ja sam bio mlad, naravno da sam mogao bolje i očekivao više. To je sve iza nas, sada smo u službi reprezentacije, što je iznad svega – rekao je Nedović za Sport klub.

Kada je duel protiv njegovog kluba u pitanju, Nedović ističe da meč protiv Zvezde dolazi u nezgodnom momentu za Panatinaikos.

– Mislim da igramo sa Zvezdom u dosta lošem trenutku po nas. Imaju četiri poraza u nizu i mislim da će imati ludačku energiju, nošeni publikom. I oni imaju probleme u napadu, tu škripi, a odbrana je na dosta dobrom nivou, što je bilo i očekivano. Sigurno će biti dosta tvrda utakmica, odlučiće inspiracija u napadu i veći broj raspoloženih igrača. – poručio je Nemanja Nedović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here