Neizvestan nastup Suareza na Mundijalu

0

 Luis Suarez
 

"Veoma rizično je govoriti o tačnom datumu povratka Suareza na teren. Ne možemo da budemo sigurni u njegov povratak i da špekulišemo o tačnom datumu, ali uprkos tome njegov oporavak teče veoma dobro", rekao je Pan, a prenosi portal Goal.com.

 

Suarez je u prošlog utorka osetio bol u kolenu posle treninga reprezentacije Urugvaja, a dva dana kasnije je podvrgnut operaciji meniskusa.

"Reprezentacija nije isključila Suareza iz ekipe za Svetsko prvenstvo. Pozitivno je i to što nema bolove u kolenu. On je trenutno u lakšem procesu treniranja, pre svega mislim na kondiciju", rekao je Pan.

 

Selektor Urugvaja Oskar Tabarez je rekao da je zdravlje igrača najbitnije i da će nastup Suareza na Mundijalu zavisiti od stanja njegovog kolena.

"Da li će Suarez igrati, zavisi od njegovog kolena. Nemam sumnje u njegov entuzijazam i formu, ali je, ipak, njegovo zdravlje najvažnije", rekao je Tabarez.

 

Urugvaj će na šampionatu sveta, koje je na programu od 12. juna do 13. jula, igrati u Grupi D sa Kostarikom (14. juna), Engleskom (19. juna) i Italijom (24. juna).

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here