EPA/David Ramos
Nejmar

Eliminacijom od Real Madrida u osmini finala fudbalske Lige šampiona čini se da su isplivali svi mogući problemi iz svlačionice PSŽ. “RMC sport” tvrdi da jedna od zvezda ovog tima – Nejmar na treninge dolazi skoro pijan.

Stotine miliona evra bogati vlasnici su uložili u francuski klub, a sve sa ciljem da se popnu na krov Evrope. Prošlog leta klub je pojačao i jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi, ali Liga šampiona je ostala samo san. Čini se da svi u klubu samo čekaju kraj još jedne neuspešne sezone u kojoj titula prvaka Francuske nije nešto što treba da ih čini srećnima. “RMC sport” piše da je Nejmar sada jedan od problema PSŽ.

“Skoro da i ne trenira, a na treninge stiže skoro pa pijan. Nejmar je u duhu osvete protiv PSŽ” piše pomenuti medij.

U duhu ove priče “Ekip” je objavio da je Nejmar najplaćeniji fudbaler prvenstva Francuske. Navodi se da Brazilac mesečno klub košta nešto više četiri miliona evra bruto, što je skoro milion više nego drugi najplaćeniji fudbaler u timu – Mesi.

Veliki novac donosi i veliku odgovorost, a Nejmar za sve ove godine nije uspeo da odvede klub do trofeja u Ligi šampiona. Dodajmo i to da se nakon meča u Madridu i eliminacije iz elitnog klupskog takmičenja pisalo da se u svlačionici sukobio sa Đanluiđijem Donarumom, golmanom “prinčeva”. Sva dešavanja iz ove sezone mirišu na renoviranje igračkog kadra na “Parku prinčeva”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here