Nelson: Poraz od Mege opomena pred nastavak Superlige

0

Demarkus Nelson
 

"Nikada nije dobro izgubiti, ali ako je poraz morao da se desi onda je došao u pravom trenutku, da nas sve otrezni. Činjenica je da smo bili prvi na tabeli, da smo u devet utakmica imali isto toliko pobeda, ali šampionat nije završen. Moramo da se probudimo, a ovaj neuspeh nam je opomena da se nijedan protivnik unapred neće predati, da svi sa mnogo motiva igraju protiv nas. U svakom narednom meču moramo da pružimo maksimum kako bismo dokazali kvalitet", rekao je Nelson za
klupski sajt.

 

Košarkaši Zvezde izgubili su od Mega Vizure sa 79:91, u utakmici 10. kola Superlige Srbije i pretrpeli prvi poraz u ligi. To je bila prva utakmica posle pauze zbog poplava, takmičenje se nastavlja sutra, a crveno-beli od 19 časova igraju u Kragujevcu protiv Radničkog.

"Duel sa Megom je bio prvi posle duže pauze i očigledno je da smo se zbog toga mentalno opustili. U drugom poluvremenu smo imali mnogo bolji pristup, pokazali više energije, ali do tada je Mega već uspela da stekne vođstvo. Nedostajala nam je bolja timska igra, Mega nas je nadigrala i to treba priznati", rekao je Nelson.

 

Američki košarkaš rekao je da njegova ekipa u sutrašnjem duelu ne sme da ponovi greške iz meča sa Megom.

"Timska odbrana mora da bude mnogo čvršća i agresivnija, protok lopte u napadu mora da bude znatno bolji. Moramo da zadržimo odlučnost, ali ne smemo da budemo nestrpljivi. Očekujem da će timski duh, koji nas je krasio tokom cele sezone, doći do izražaja i da ćemo u znatnoj meri popraviti utisak u odnosu na duel sa Mega Vizurom", rekao je Nelson.

 

Posle 10 kola u Superligi Srbije Zvezda ima devet pobeda i poraz, koliko ima i prvoplasirani Partizan, a Radnički je četvrti na tabeli skorom od šest pobeda i četiri poraza.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here